Luistervoorbeeld

Vraag niet om genade

SerieMax Anger deel 1
Auteur Martin Österdahl
Spreker Casper Gimbrère
Speelduur 13u 21m 9s
€ 14,99

Beschrijving

Pashie, een jonge vrouw die in Rusland werkt voor de Zweedse organisatie Vektor, verdwijnt spoorloos uit Sint-Petersburg. Op datzelfde moment vindt er een cyberaanval plaats op het telefoonnetwerk in Stockholm, waardoor de veiligheid van Zweden in gevaar komt.

Pashies geliefde en collega Max Anger reist af naar Sint-Petersburg om uit te zoeken wat er met haar gebeurd is. Veel tijd heeft hij niet: hij weet dat de kans dat ze het niet overleeft met de minuut groter wordt. Pashie is namelijk op het spoor gekomen van een gevaarlijk individu, iemand die al heel lang in de schaduw opereert. Dan stuit Max op een verband met zijn eigen verleden, en met dat van zijn vader, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als wees opgroeide. Verleden en heden komen samen op een manier die Max niet had durven vermoeden…

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 3 december 2018
ISBN 9789026343919
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 21m 9s
Bestandsgrootte 733 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Martin Österdahl

Martin Österdahl (1973) studeerde Russisch, Oost-Europese culturen en economie. Hij werkte twintig jaar in de televisiewereld. Ook heeft hij een tijdlang in Rusland gewoond. Vraag niet om genade is zijn debuut als thrillerauteur.

Toon aanbod