Luistervoorbeeld

Matteo

Kort verhaal
Auteur Patricia Snel
Spreker Carly Wijs
Speelduur 46m 28s
€ 2,49

Beschrijving

Hugo laat zijn drukke baan op de Zuidas achter voor een rondreis door Zuid-Amerika. Dan verstoort een ongeluk zijn hervonden rust. Hij trekt zich terug in een Argentijns bergdorpje, maar lijkt niet te kunnen ontsnappen aan een mysterieuze Duitse toerist.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 9 oktober 2018
ISBN 9789026346675
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 46m 28s
Bestandsgrootte 43 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Patricia Snel

Bestsellerauteur Patricia Snel (1967) groeide op in Gouda en studeerde in Leiden Italiaanse taal-en letterkunde en kunstgeschiedenis. Na haar studie werkte zij enkele jaren voor een marketing en communicatiebureau, richtte ze diverse bedrijfjes op en reisde o.a. een half jaar lang door Zuid-Amerika en Afrika.

Voor haar debuut en bestseller Verblind (2010), dompelde zij zich onder in het leven van de wiethandel, liep mee tijdens het oogsten en was aanwezig bij het verhandelen. In 2006 verruilde Patricia de hoofdstad voor het platteland, het decor voor haar tweede roman De intrigant die in mei 2011 is verschenen. Sinds januari 2011 woont en werkt zij in Singapore. Haar derde thriller De expat is 4 februari 2013 verschenen. Zij geeft ook lezingen en workshops over het schrijverschap. Haar vierde boek, De jacht, is half mei 2014 verschenen.

Toon aanbod