Luistervoorbeeld

Denken aan vrijdag

Een Frieda Klein thriller
SerieFrieda Klein deel 5
Auteur Nicci French
Voorlezer Beatrice van der Poel
Speelduur 11u 2m 53s
€ 12,99

Beschrijving

Uit de Thames wordt het lijk van een man met doorgesneden keel gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Het enige aanknopingspunt is een ziekenhuisbandje om zijn pols met daarop de naam Frieda Klein. Al gauw blijkt dat psychotherapeute Frieda Klein een wel erg persoonlijke band met het slachtoffer had en wordt ze als de belangrijkste verdachte van het misdrijf gezien. Frieda heeft vanwege haar verleden weinig goodwill bij het politiekorps, maar gelukkig heeft ze vrienden die bereid zijn om tot het uiterste voor haar te gaan...

Frieda Klein #5

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 29 mei 2015
ISBN 9789026347863
Taal Nederlands
Speelduur 11u 2m 53s
Bestandsgrootte 607 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"De moeite waard." (Elsevier)

"Weg is het heerlijke huis met het schaaktafeltje en de tekenspullen. Ze wordt wakker in huizen met gewelddadige buurmannen en schimmel op de muur. Het vormt een aangename afwisseling in de serie." (Trouw)

"Het is moeilijk de oerspannende literaire thrillers van Nicci French weg te leggen als je er eenmaal in bent begonnen." (Margriet)

Over de auteur
Photo Nicci French
Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sean French (1959) schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal veertien thrillers en twee korte verhalen.

Bezeten van mij en Onderhuids werden genomineerd voor de Trouw Publieksprijs 2000 en 2001. Voor De verborgen glimlach won Nicci French de Zilveren Vingerafdruk 2003, prijs voor het beste spannende boek.

In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe achtdelige reeks. Met deze reeks, waarvan de delen los van elkaar zijn te lezen, heeft Nicci French zichzelf opnieuw uitgevonden. Hun boeken beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In ons land zijn meer dan 5,8 miljoen exemplaren van hun werk verkocht. Het schrijversduo woont in de buurt van Londen.

Toon aanbod