Vang me als ik val
Vang me als ik val

Vang me als ik val

Holly is succesvol, maar dat is één kant van haar persoonlijkheid. Is ze paranoïde? Zijn haar angsten reëel? Als ze niet meer op haar eigen intuïtie kan vertrouwen, wie is er dan om haar op te vangen?

Auteur

Nicci French

Spreker

Margo Dames

Speelduur

10 uur 14 min

€ 12,99

Beschrijving

Holly Krauss is jong en succesvol, en wordt door iedereen bewonderd. Maar ze heeft ook een heel andere kant: ze zoekt vaak de verkeerde mensen op en belandt dan in riskante situaties. Ze gaat daarin zo ver dat ze de controle over haar leven dreigt te verliezen. Het lijkt erop dat ze gestalkt wordt en ze wordt bedreigd door iemand die eist dat ze haar schulden aflost. Het geduld van Holly’s geliefde en vrienden, die wel vaker gedoe met haar hebben gehad, begint op te raken. Is het haar eigen schuld? Is zij paranoïde, of zijn haar angsten reëel? En als ze niet meer op haar eigen intuïtie kan vertrouwen, wie is er dan om haar op te vangen als ze valt? Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil, dat al vijfentwintig jaar aan de top staat. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. Van hun boeken zijn inmiddels al miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan. ‘JE KUNT ALLEEN MAAR DOORLEZEN TOT DE ONVERMIJDELIJKE AFLOOP.’ – DE TELEGRAAF

Details

Imprint

Uitgeverij AmboAnthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

20 februari 2019

ISBN

9789026348389

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 14 min

Bestandsgrootte

562 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo beheerst al jaren de internationale bestsellerlijsten. Alleen al in ons land heeft Nicci French meer dan zes miljoen thrillers verkocht. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol.

Het echtpaar schrijft niet samen. Eén van hen begint met een hoofdstuk dat vervolgens door de ander bewerkt wordt. Om de beurt bewerken zij een hoofdstuk net zolang totdat hun persoonlijke stijlen uitgewist zijn en er een derde stem ontstaat: de stem van Nicci French.

Nicci en Sean zijn in oktober 1990 getrouwd en samen kregen zij twee kinderen. Momenteel wonen ze in het dorp Suffolk, 100 km van Londen.

Meer auteur Nicci French Bekijk alles

Stemmen in het duister

Stemmen in het duister

Nicci French

€ 15,99
Heeft iemand Charlotte Salter gezien?
€ 15,99
De gunst

De gunst

Nicci French

€ 14,99
Medeplichtig

Medeplichtig

Nicci French

€ 12,99

Meer spreker Margo Dames Bekijk alles

Dodelijke wraak

Dodelijke wraak

Robert Bryndza

€ 14,99
Doolfhof van verraad

Doolfhof van verraad

Sterre Carron

€ 9,95

Tegen de stroom in

Lynn Austin

€ 16,99
De vrouw met de bijl

De vrouw met de bijl

Steffie van den Oord

€ 12,99