Luistervoorbeeld

Vang me als ik val

Auteur Nicci French
Voorlezer Margo Dames
Speelduur 10u 14m 20s
€ 12,99

Beschrijving

Holly Krauss leidt een prettig leven. Ze is succesvol en heeft privé alles goed voor elkaar. Maar dat is één kant van haar persoonlijkheid. De andere Holly is losbandig en wild, zoekt de verkeerde mensen op en belandt in riskante situaties. Wanneer de roekeloze uitspattingen elkaar steeds sneller opvolgen en haar wilde kant de overhand neemt, dreigt ze de controle over haar leven te verliezen en begint het geduld van Holly's geliefde en vrienden op te raken. Is zij paranoïde of zijn haar angsten reëel? En als Holly niet meer op haar eigen intuïtie kan vertrouwen, wie is er dan om haar op te vangen als ze valt?

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 20 februari 2019
ISBN 9789026348389
Taal Nederlands
Speelduur 10u 14m 20s
Bestandsgrootte 562 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Overtuigend en meeslepend. De lezer zal met een tevreden gevoel (diep in de nacht) zijn boek wegleggen." (De Telegraaf)

"De spanning wordt meesterlijk opgedreven." (Metro)

"Een echte aanrader!" (Cosmopolitan)

Over de auteur
Photo Nicci French
Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sean French (1959) schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal veertien thrillers en twee korte verhalen.

Bezeten van mij en Onderhuids werden genomineerd voor de Trouw Publieksprijs 2000 en 2001. Voor De verborgen glimlach won Nicci French de Zilveren Vingerafdruk 2003, prijs voor het beste spannende boek.

In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe achtdelige reeks. Met deze reeks, waarvan de delen los van elkaar zijn te lezen, heeft Nicci French zichzelf opnieuw uitgevonden. Hun boeken beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In ons land zijn meer dan 5,8 miljoen exemplaren van hun werk verkocht. Het schrijversduo woont in de buurt van Londen.

Toon aanbod