Luistervoorbeeld

Verloren

Auteur Nicci French
Voorlezer Margo Dames
Speelduur 10u 22m 50s
€ 12,99

Beschrijving

Nina Landry woont met haar twee kinderen op Sandling Island, een kleine gemeenschap die wordt omringd door troosteloze vlakten en de Noordzee. Nina viert haar veertigste verjaardag en haar tienerdochter Charlie heeft een surpriseparty georganiseerd. Iedereen is aanwezig, behalve Charlie zelf. Niemand lijkt te weten waar zij is.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 24 april 2019
ISBN 9789026349171
Taal Nederlands
Speelduur 10u 22m 50s
Bestandsgrootte 570 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Met Verloren verkeert het duo weer in bloedvorm. De broeierige suspense is op elke pagina voelbaar.' - Het Parool

'Ouderwets bloedstollend.' - Glamour

'Buitengewoon geraffineerd wordt het web van intriges geweven waarin de lezer tot ver in het verhaal verstrikt blijft.' - AD Magazine

Over de auteur
Photo Nicci French
Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sean French (1959) schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal veertien thrillers en twee korte verhalen.

Bezeten van mij en Onderhuids werden genomineerd voor de Trouw Publieksprijs 2000 en 2001. Voor De verborgen glimlach won Nicci French de Zilveren Vingerafdruk 2003, prijs voor het beste spannende boek.

In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe achtdelige reeks. Met deze reeks, waarvan de delen los van elkaar zijn te lezen, heeft Nicci French zichzelf opnieuw uitgevonden. Hun boeken beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In ons land zijn meer dan 5,8 miljoen exemplaren van hun werk verkocht. Het schrijversduo woont in de buurt van Londen.

Toon aanbod