Meisje van me
Aanbieding
Meisje van me

Meisje van me

Meisje van me is dé spannende thriller van prijswinnend auteur Ilse Ruijters. ‘Heel levendig geschreven’, ‘Niets is wat het lijkt’. Winnaar ThrillZone Award 2019.

Auteur

Ilse Ruijters

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

9 uur 12 min

€ 12,99 € 6,49 50% korting

Beschrijving

Meisje van me is een geweldige thriller van prijswinnend auteur Ilse Ruijters. Meisje van me is de winnaar van de Thrillzone Awards 2019 en stond op de Longlist Hebban Thriller Prijs 2020.

Tom is eigenaar van de Mindset Academy, een zeer succesvol coachingsbedrijf dat zijn cliënten leert om het verleden los te laten en te focussen op de toekomst. Zijn vrouw Amber is een van zijn coaches en geeft zijn succes een gezicht. Het leven lacht hun toe, maar privé hebben ze het niet zo makkelijk: Amber heeft geen baarmoeder en daardoor kunnen ze geen kinderen krijgen. Ze vragen Kirsten, een van de studenten aan de Mindset Academy, om hun draagmoeder te zijn. Zij zegt ja en lijkt volledig achter haar beslissing te staan. Amber en Tom zijn bij de bevalling in het ziekenhuis en zijn dolblij als dochter Emma is geboren. Maar wanneer Amber en Tom hun meisje de volgende ochtend willen ophalen, blijken Kirsten en Emma te zijn verdwenen. Waar is Emma? Wat is er gebeurd? En is dit Kirstens eigen keuze of zit het verleden hun toch op de hielen?

'Zodra je aan het verhaal begint, móet je verder lezen. Het einde was geweldig en onverwachts. Zelfs als je niet van thrillers houdt, is Meisje van me een aanrader.' - Vriendin

'Meisje van me is een psychologische thriller rond moeilijke thema’s, vol personages die van alles te verbergen hebben en waarbij het venijn overduidelijk in de staart zit.' - Vrouwenthrillers.nl

Lezersreacties:

"Eenmaal op dreef, is het net een tank die doordendert, het boek is niet meer weg te leggen." - Jeanet op Hebban.nl

"Het boek van Ilse Ruijters is spannend en emotioneel én lastig weg te leggen." - Amanda op Hebban.nl

"Origineel en superspannend!" - Akke Froukje op Hebban.nl

Details

Imprint

Uitgeverij AmboAnthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

12 september 2019

ISBN

9789026349966

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 12 min

Bestandsgrootte

506 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ilse Ruijters (1979) debuteerde met De onderkant van sneeuw als thrillerschrijfster. Deze huiveringwekkende psychologische vrouwenthriller werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs 2015. Haar tweede boek, Later als ik dood ben, won de Hebban Thriller Award 2017 en belandde op de shortlist van De Gouden Strop 2017. Haar derde thriller, Meisje van me, won de Thrillzone Award en werd genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs.

Meer auteur Ilse Ruijters Bekijk alles

Help me

Ilse Ruijters

€ 13,99
Aanbieding Minnaar

Minnaar

Ilse Ruijters

€ 12,99 € 6,49
Stilleven

Stilleven

Ilse Ruijters

€ 0,99
De onderkant van sneeuw

De onderkant van sneeuw

Ilse Ruijters

€ 10,99

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

Als ik jou was

Als ik jou was

Marijke Vos

€ 14,99
De enige die overbleef
€ 14,99

Help me

Ilse Ruijters

€ 13,99
Nummer 9

Nummer 9

Jilliane Hoffman

€ 0,99