Luistervoorbeeld

De onderkant van sneeuw

Auteur Ilse Ruijters
Spreker Anna van Ruiten
Speelduur 10u 7m 5s
€ 9,99

Beschrijving

Ik trapte op de rem, die ik allang niet meer onder controle had, mijn vingers klauwden in het stuur. Ik spinde in een zee van sneeuw, rond en rond en rond en rond, terwijl mijn adem stokte. Die hobbel waar ik net overheen gereden was, dat was toch niet... Dat kon toch niet... Ik durfde niet te denken wat mijn lijf al had begrepen.

Irene probeert met veel pijn en moeite de draad weer op te pakken nadat ze per ongeluk een peuter heeft doodgereden, maar het verleden achtervolgt haar: ze ontvangt een anonieme bedreiging, waarin staat dat ze nog voor het eind van het jaar zal leren hoe het voelt om je dochter te verliezen. Wie in haar omgeving probeert haar gek te maken, of is ze zélf niet meer te vertrouwen na 'de moord' die ze heeft gepleegd? Waar ligt de grens tussen goed en kwaad, en hoe ver ga je om je eigen dochter te redden? Irenes beklemmende strijd leidt haar tot in de diepste krochten van haar psyche, steeds verder weg van haar familie, vrienden en haar 'oude ik'.

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 15 september 2017
ISBN 9789044353709
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 7m 5s
Bestandsgrootte 557 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ilse Ruijters

Ilse Ruijters (1979) debuteerde als thrillerschrijver met De onderkant van sneeuw. Deze huiveringwekkende psychologische thriller werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs 2015. Haar tweede boek, Later als ik dood ben, won de Hebban Thriller Award 2017 en belandde op de shortlist van De Gouden Strop 2017.

Toon aanbod