De onderkant van sneeuw
De onderkant van sneeuw

De onderkant van sneeuw

Hoe ga je verder met je leven nadat je per ongeluk een meisje van drie hebt doodgereden?

Auteur

Ilse Ruijters

Spreker

Anna van Ruiten

Speelduur

10 uur 7 min

€ 10,99

Beschrijving

Ik trapte op de rem, die ik allang niet meer onder controle had, mijn vingers klauwden in het stuur. Ik spinde in een zee van sneeuw, rond en rond en rond en rond, terwijl mijn adem stokte. Die hobbel waar ik net overheen gereden was, dat was toch niet... Dat kon toch niet... Ik durfde niet te denken wat mijn lijf al had begrepen.

Irene probeert met veel pijn en moeite de draad weer op te pakken nadat ze per ongeluk een peuter heeft doodgereden, maar het verleden achtervolgt haar: ze ontvangt een anonieme bedreiging, waarin staat dat ze nog voor het eind van het jaar zal leren hoe het voelt om je dochter te verliezen. Wie in haar omgeving probeert haar gek te maken, of is ze zélf niet meer te vertrouwen na 'de moord' die ze heeft gepleegd? Waar ligt de grens tussen goed en kwaad, en hoe ver ga je om je eigen dochter te redden? Irenes beklemmende strijd leidt haar tot in de diepste krochten van haar psyche, steeds verder weg van haar familie, vrienden en haar 'oude ik'.

Details

Imprint

The House of Books

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

15 september 2017

ISBN

9789044353709

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 7 min

Bestandsgrootte

557 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ilse Ruijters studeerde Communicatiewetenschap en is freelance tekstschrijfster en columniste. Ze schrijft artikelen en columns voor tijdschriften. Nadat ze een aantal schrijfwedstrijden won, maakte ze met De onderkant van sneeuw haar debuut.

Meer auteur Ilse Ruijters Bekijk alles

Minnaar

Minnaar

Ilse Ruijters

€ 12,99
Stilleven

Stilleven

Ilse Ruijters

€ 0,99
Meisje van me

Meisje van me

Ilse Ruijters

€ 12,99