Luistervoorbeeld

Perfecte resten

Eerst grijp hij hen - Dan breekt hij hen
Auteur Helen Fields
Voorlezer Ad Knippels
Speelduur 12u 48m 13s
€ 12,99

Beschrijving

MOORD TOT IN DE PERFECTIE UITGEVOERD

Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identificeren zijn tanden en een reepje stof. Enkele kilometers verderop schreeuwt een vrouw om hulp in een afgesloten kamer ergens in Edinburgh.

DE POLITIE TAST IN HET DUISTER

Het is Luc Callanachs eerste werkdag bij de Schotse politie en hij krijgt direct een moordonderzoek toegewezen. Net vertrokken bij Interpol wil hij zich graag bewijzen bij zijn nieuwe team en directe collega Ava Turner. De moordenaar is een geduchte tegenstander die vakkundig zijn sporen weet uit te wissen.

EEN RACE TEGEN DE KLOK

Het duurt niet lang tot er een vrouw wordt ontvoerd; Callanach staat onder druk het slachtoffer te vinden voordat het te laat is. Maar het daadwerkelijke lot van de ontvoerde vrouwen is gruwelijker dan Luc ooit had kunnen vermoeden…

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 23 september 2019
ISBN 9789026350597
Taal Nederlands
Speelduur 12u 48m 13s
Bestandsgrootte 703 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Een perfecte thriller.’ – The Herald

Over de auteur
Photo Helen Fields
Helen Fields

Helen Fields studeerde rechten en werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen. Tegenwoordig runt ze samen met haar echtgenoot een filmproductie maatschappij. Ze woont met haar gezin in Los Angeles. Perfecte resten is het eerste deel van een verslavende serie, met in de hoofdrollen Luc Callanach en Ava Turner. Perfect voor de fans van Mo Hayder, M.J. Arlidge en Samuel Bjørk.

Toon aanbod