Luistervoorbeeld

Zandvoort

Auteur Nando Boers
Voorlezer Viktor Griffioen
Speelduur 6u 7m 43s
€ 12,99

Beschrijving

Zandvoort van Nando Boers is een roman over racen, de loerende dood en de worsteling met schuld en boete.

Voor autocoureur Roy Hoekstra staat leven gelijk aan racen. In de cockpit is hij op zijn best. Met zijn collega’s vormt hij een elitegroep, omringd door benzine en rubber, champagne en pech, glitter en glamour. Op de limiet is alles helder. Maar de laatste tijd sluipen er steeds vaker gedachten zijn hoofd in die de waarde van zijn bestaan als racer ter discussie stellen.

Schimmen uit zijn raceverleden kwellen hem en de dood komt steeds dichterbij. Kun je je schuld inlossen door de droom van een ander waar te maken? Thuis, tijdens de Grand Prix van Zandvoort, komt alles wat Roy lief is en waarvoor hij vreest samen.

Zandvoort is een razendsnelle raceroman over leven op het scherp van de snede.

Zandvoort heeft een grote onderliggende kracht. Dit boek zit strak in de lak.’ – Bart Chabot

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 20 mei 2020
ISBN 9789026352966
Taal Nederlands
Speelduur 6u 7m 43s
Bestandsgrootte 505 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Nando Boers

Nando Boers (1970) studeerde af aan de School voor Journalistiek en aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte voor Haarlems Dagblad, Formule 1/Racereport en Sportweek/NUsport. Hij schreef twee non-fictie boeken over Formule 1 (Bernies Avenue en Nachtmerrie in Indianapolis). Daarnaast publiceerde hij boeken over wielrennen, schaatsen en voetbal. Momenteel is hij onder andere werkzaam voor Andere Tijden Sport, Studio Sport, De Muur en Trouw.

Toon aanbod