De sessies
De sessies

De sessies

De sessies van Carla de Jong is het langverwachte vervolg op de bestseller In retraite. Carla de Jong levert opnieuw een spannende goodread van hoog niveau af.

Auteur

Carla de Jong

Spreker

Irma Hartog

Speelduur

9 uur 33 min

€ 14,99

Beschrijving

Luc, Ola, Dee en Sonja hebben elkaar ontmoet tijdens een vind-jezelfretraite in Friesland, die geleid werd door een goeroeachtige coach, Catherine Richardson. Na de retraite hebben ze zich van haar afgekeerd. Ze verwijten Catherine de dood van het vijfde groepslid, Brad, en betichten haar van belangenverstrengeling.

Vijf jaar na de retraite komen de vier overgebleven groepsleden weer bij elkaar. Hun trauma’s blijken verre van verdwenen en twee van hen besluiten tóch de hulp van Catherine weer in te roepen. De komst van hun voormalige coach leidt tot een machtsstrijd die hoog oplaait. Er gaat meer stuk dan coaching kan helen.

Carla de Jong levert opnieuw een spannende goodread van hoog niveau af. Helder geschreven, met een intrigerende plot, helemaal van nu!

'Lekkere pageturner' – JAN

'Verandering tot stand brengen bij gekwetste mensen is een stroperig proces. Dat beschrijven in romanvorm geen sinecure. Het is De Jongs verdienste dat De sessies driehonderd bladzijden lang boeit.' – De Telegraaf

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

7 augustus 2020

ISBN

9789026353390

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 33 min

Bestandsgrootte

525 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Carla de Jong debuteerde in 2009 met het zeer goed ontvangen In retraite, een roman gebaseerd op haar eigen ervaringen tijdens een internationale retraite voor hoogopgeleide vrouwen. Van In retraite werden meer dan 25.000 exemplaren verkocht. In 2019 verscheen van haar hand Geheim leven.

Meer auteur Carla de Jong Bekijk alles

De ingreep

De ingreep

Carla de Jong

€ 12,99
Serpent

Serpent

Carla de Jong

€ 12,99
Gebroken wit

Gebroken wit

Carla de Jong

€ 12,99
Outcast

Outcast

Carla de Jong

€ 12,99

Meer spreker Irma Hartog Bekijk alles

De hel

Carmen Mola

€ 14,99

De dode in de sneeuw

Kjell Eriksson

€ 11,99

De stenen kist

Kjell Eriksson

€ 11,99
Mijn vriend de seriemoordenaar
€ 14,99