Onder wolven
Onder wolven

Onder wolven

Onder wolven van Alex Beer vertelt het verhaal van de Joodse Isaak Rubinstein, die in 1942 om zijn familie te redden moet infiltreren in de Gestapo door zich voor te doen als een omgekomen inspecteur.

Auteur

Alex Beer

Spreker

Roeland Fernhout

Speelduur

9 uur 1 min

€ 14,99 € 7,49 50% korting

Beschrijving

In Onder wolven van Alex Beer moet Isaak Rubinstein infiltreren in de Gestapo om zijn familie te redden. Nürnberg, 1942. Om te voorkomen dat zijn familie gedeporteerd wordt vraagt Isaak Rubinstein zijn ex-geliefde, die nu bij het verzet zit, om hulp. Maar ze vraagt een hoge prijs: Isaak moet in de Gestapo infiltreren en zich voordoen als inspecteur Adolf Weissmann, die is gestuurd om de moord op een beroemde actrice op te lossen. Er is één probleem: het verzet denkt dat Weissmann is omgekomen bij een moordaanslag, maar hij heeft het overleefd. Isaak bevindt zich tussen de wolven: de kans op ontmaskering wordt steeds groter… Onder wolven van Alex Beer is een onvervalste pageturner, doorspekt met historische details. ‘De verhalen van Alex Beer hebben ook betrekking op het heden en tegelijkertijd brengt ze het verleden ermee tot leven.’ – juryrapport Leo Perutz-prijs ‘De lezer stapt in een emotionele achtbaan – het boek zit vol spanning. Uitstekende thriller!’ – Mainhattan Kurier ‘Spannend van begin tot eind.’ – Mittelbayerische Sonntagszeitung

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

2 oktober 2020

ISBN

9789026353437

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 1 min

Bestandsgrootte

743 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Alex Beer (1977) werd geboren in Bregenz, Oostenrijk. Ze studeerde archeologie en woont in Wenen. Eerder schreef ze een trilogie die zich afspeelt in het Wenen van na de Eerste Wereldoorlog, die werd onderscheiden met meerdere prijzen. Met Onder wolven heeft Alex Beer een geweldige thriller geschreven die door lezers enthousiast werd onthaald.

Meer spreker Roeland Fernhout Bekijk alles

Scherven

Scherven

Bret Easton Ellis

€ 17,99
Het Koninklijk Huis

Het Koninklijk Huis

Herman Koch

€ 13,99
De fiscalist

De fiscalist

Ariëlla Kornmehl

€ 13,99
Nachtdier

Nachtdier

Joost van Bellen

€ 14,99