In de stille nacht
In de stille nacht

In de stille nacht

Met In de stille nacht schreef de Schotse queen of crime Denise Mina een meeslepende, sociaal bewogen thriller en schetste ze een scherp tijdsbeeld. Spannend, en bovenal intelligent.

Serie

Alex Morrow deel 1

Auteur

Denise Mina

Spreker

Jorien Zeevaart

Speelduur

13 uur 34 min

€ 12,99

Beschrijving

In de stille nacht van Denise Mina is haar eerste thriller met rechercheur Alex Morrow in de hoofdrol. Op een doodstille zondagavond in een rustige buitenwijk van Glasgow wordt de vredige rust wreed verstoord als een gedeukte vrachtwagen voor de deur van een van de huizen stopt. Twee gewapende mannen met bivakmutsen springen eruit, stormen het huis binnen, bedreigen de bewoners en eisen geld, veel geld. Wanneer de familieleden verbijsterd zeggen dat ze niet zoveel bezitten, kidnappen de overvallers de grootvader en verdwijnen ze in de nacht. De ervaren politievrouw Alex Morrow krijgt opdracht de mysterieuze zaak te onderzoeken. Wie waren deze mannen? En waarom denken ze dat een ogenschijnlijk normaal huishouden zoveel geld verbergt? Als Morrow zich verder in de zaak verdiept, komt ze allerlei diep verborgen geheimen op het spoor. Mina schreef opnieuw een sociaal bewogen thriller en schetst een fraai tijdsbeeld. Spannend, en bovenal intelligent.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

26 juni 2020

ISBN

9789026353802

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 34 min

Bestandsgrootte

1118 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Denise Mina studeerde rechten aan de universiteit van Glasgow. In 1998 ontving ze de John Creasey Dagger voor het beste misdaaddebuut van de Crime Writers’ Association voor Garnethill. In 2014 werd ze opgenomen in de Crime Writers’ Association Hall of Fame. Mina presenteert tv- en radioprogramma’s en is regelmatig te gast in de media. Daarnaast was ze in 2014 jurylid voor de Women’s Prize for Fiction.

Meer auteur Denise Mina Bekijk alles

Goden en beesten

Goden en beesten

Denise Mina

€ 12,99
Het einde van de wespentijd
€ 12,99
Alibi

Alibi

Denise Mina

€ 14,99

Meer spreker Jorien Zeevaart Bekijk alles

Geniaal vitaal

Yael Adler

€ 14,99
Er hangt liefde in de lucht
€ 6,99
Oost west, thuis best

Oost west, thuis best

Cathy Bramley

€ 6,99
Van je familie moet je het hebben
€ 6,99