Het einde van de wespentijd
Het einde van de wespentijd

Het einde van de wespentijd

Het einde van de wespentijd van de Schotse queen of crime Denise Mina is een meeslepende en gelaagde thriller over de vernietigende en verstrekkende gevolgen van egoïstische daden.

Serie

Alex Morrow deel 2

Auteur

Denise Mina

Spreker

Jorien Zeevaart

Speelduur

16 uur 17 min

€ 12,99

Beschrijving

De verbluffende thriller Het einde van de wespentijd van Denise Mina is het tweede boek over rechercheur Alex Morrow. Wanneer topbankier Lars Anderson zich ophangt aan de eik voor zijn herenhuis in Kent wekt zijn dood weinig sympathie op. Een gehaaide bankier meer of minder maakt geen verschil voor een wereld die worstelt met de nasleep van een recessie. Maar zijn dood komt hard aan bij zijn gezin: hij laat twee getraumatiseerde kinderen en een gebroken vrouw achter. In dezelfde periode wordt in een buitenwijk van Glasgow een jonge vrouw gevonden, bruut vermoord in haar eigen huis. Het lijkt in eerste instantie een wrede maar willekeurige aanval. Dit verandert echter wanneer de hoogzwangere rechercheur Alex Morrow de zaak gaat onderzoeken. Achter de moord blijkt een web van leugens schuil te gaan, dat zich via de lokale gemeenschap uitstrekt over heel Schotland. Het einde van de wespentijd is een meeslepende en gelaagde thriller over de vernietigende en verstrekkende gevolgen van egoïstische daden.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

26 juni 2020

ISBN

9789026353819

Taal

Nederlands

Speelduur

16 uur 17 min

Bestandsgrootte

1342 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Denise Mina studeerde rechten aan de universiteit van Glasgow. In 1998 ontving ze de John Creasey Dagger voor het beste misdaaddebuut van de Crime Writers’ Association voor Garnethill. In 2014 werd ze opgenomen in de Crime Writers’ Association Hall of Fame. Mina presenteert tv- en radioprogramma’s en is regelmatig te gast in de media. Daarnaast was ze in 2014 jurylid voor de Women’s Prize for Fiction.

Meer auteur Denise Mina Bekijk alles

Goden en beesten

Goden en beesten

Denise Mina

€ 12,99
In de stille nacht

In de stille nacht

Denise Mina

€ 12,99
Alibi

Alibi

Denise Mina

€ 14,99

Meer spreker Jorien Zeevaart Bekijk alles

Geniaal vitaal

Yael Adler

€ 14,99
Er hangt liefde in de lucht
€ 6,99
Oost west, thuis best

Oost west, thuis best

Cathy Bramley

€ 6,99
Van je familie moet je het hebben
€ 6,99