Goden en beesten
Goden en beesten

Goden en beesten

In de ijzersterke thriller Goden en beesten brengt de Schotse queen of crime Denise Mina politieke samenzweringen en de corrupte onderwereld van Glawgow samen.

Serie

Alex Morrow deel 3

Auteur

Denise Mina

Spreker

Jorien Zeevaart

Speelduur

11 uur 47 min

€ 12,99

Beschrijving

Wie is een god en wie is een beest? Die vraagt stelt Denise Mina in haar weergaloze thriller Goden en beesten, het derde boek rondom rechercheur Alex Morrow. Een week voor Kerstmis stormt een gemaskerde overvaller met een AK-47 een postkantoor in Glasgow binnen. Een oudere man duwt zijn kleinzoon richting Martin Pavel en probeert de kalmte te bewaren door de overvaller te helpen geld in te laden. Dan opeens laat de man zich neerschieten, zonder protest, zonder zichzelf te verdedigen. Martin brengt het kind in veiligheid, om daarna spoorloos te verdwijnen. Rechercheur Alex Morrow wordt op de zaak gezet. Waarom bood de grootvader zijn hulp aan? Was het een genereuze daad van zelfopoffering, of deelden hij en zijn moordenaar een duister verleden? Politieke samenzweringen en de corrupte onderwereld van Glasgow komen samen in Goden en beesten, dat met veel oog voor detail is geschreven.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

7 juli 2020

ISBN

9789026353826

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 47 min

Bestandsgrootte

972 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Denise Mina studeerde rechten aan de universiteit van Glasgow. In 1998 ontving ze de John Creasey Dagger voor het beste misdaaddebuut van de Crime Writers’ Association voor Garnethill. In 2014 werd ze opgenomen in de Crime Writers’ Association Hall of Fame. Mina presenteert tv- en radioprogramma’s en is regelmatig te gast in de media. Daarnaast was ze in 2014 jurylid voor de Women’s Prize for Fiction.

Meer auteur Denise Mina Bekijk alles

Het einde van de wespentijd
€ 12,99
In de stille nacht

In de stille nacht

Denise Mina

€ 12,99
Alibi

Alibi

Denise Mina

€ 14,99

Meer spreker Jorien Zeevaart Bekijk alles

Geniaal vitaal

Yael Adler

€ 14,99
Er hangt liefde in de lucht
€ 6,99
Oost west, thuis best

Oost west, thuis best

Cathy Bramley

€ 6,99
Van je familie moet je het hebben
€ 6,99