Vlieglessen
Vlieglessen

Vlieglessen

Vlieglessen van Charlie Gilmour is een onvergetelijk verhaal over de band tussen een man en een vogel. Prachtige memoires over kind zijn en ouderschap, gevangenschap en vrijheid, rouw en liefde.

Auteur

Charlie Gilmour

Spreker

Casper Gimbrère

Speelduur

8 uur 48 min

€ 13,99

Beschrijving

Vlieglessen van Charlie Gilmour is een verhaal over vaders en vogels… … over een jonge ekster die uit het nest valt, in de handen van Charlie Gilmour – en diens leven verandert: dag en nacht wil het beestje wormen, het rooft het huis leeg en gebruikt Charlies haar als nest. … maar ook over een kauw, als huisdier gehouden door Heathcote Williams, dichter, anarchist en Charlies biologische vader, die zijn zoon in het holst van de nacht verliet. … en over hoe de geschiedenis zich herhaalt. Vader en zoon delen meer dan alleen hun liefde voor vogels; Charlie vreest dezelfde fouten te maken als zijn vader. Dit is een verhaal over verandering – van wild naar tam, van bijna dood naar leven, van vrijheid naar gevangenschap en terug. Vlieglessen van Charlie Gilmour is een onvergetelijk verhaal over de band tussen een man en een vogel. Prachtige memoires over kind zijn en ouderschap, gevangenschap en vrijheid, rouw en liefde. ‘Prachtig. Ik kan het niet genoeg prijzen.’ – Helen Macdonald, auteur van H is voor havik ‘Dit is de indrukwekkendste biografie die ik in jaren gelezen heb. Charlie Gilmour betoont zich een nieuw literair talent: als een dichter kiest hij zijn woorden en als een ekster houdt hij ons telkens een klein juweel voor.’ – Neil Gaiman ‘Scherpzinnig, grappig en soms traumatisch relaas over de schadelijke gevolgen van een destructieve vader-zoonrelatie en de wens om die cyclus te doorbreken. Fantastisch.’ – Evening Standard ‘Een van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb.’ – Elton John

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

6 april 2021

ISBN

9789026355585

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 48 min

Bestandsgrootte

726 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Charlie Gilmour studeerde geschiedenis aan de universiteit van Cambridge, met een korte onderbreking in 2011, toen hij vier maanden in de gevangenis zat. Sindsdien schrijft hij voor verschillende kranten en tijdschriften. Hij woont met zijn vrouw en dochter in Londen. Vlieglessen is zijn eerste boek.

Meer spreker Casper Gimbrère Bekijk alles

De laatste koning

Steve Berry

€ 14,99
Val der titanen

Val der titanen

Ken Follett

€ 19,99
Ik beloof je dat ik honderd word
5.0

Ik beloof je dat ik honderd word

Peter R. de Vries, Royce de Vries

€ 19,99
Weg des doods

Weg des doods

Christopher Golden

€ 14,99