Terug naar Verona
Terug naar Verona

Terug naar Verona

Over een groep vrienden en hun vriendschap. Wanneer een van hen een ernstig verkeersongeluk krijgt, verandert dat meer dan hun lief is.

Auteur

Julien Althuisius

Spreker

Lykele Muus

Speelduur

8 uur 25 min

€ 13,99

Beschrijving

‘Wat Julien Althuisius’ plotgedreven roman zo onweerstaanbaar maakt, is de breekbaarheid van ‘golden boys’ in een wereld waarin alles maakbaar lijkt. Een knap hedendaagse tragikomedie.’ - De Telegraaf

Terug naar Verona van Julien Althuisius gaat over vier mannen – vier vrienden – en een verkeersongeluk dat ieders leven ingrijpend verandert.

De vriendschap tussen Bruno, Charlie, Aaron en Leon is niet meer hetzelfde als tien jaar geleden, dat is voor hen alle vier wel duidelijk. Maar als een van hen betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, raast dit als een storm door de levens van de andere drie. De eens onverwoestbare vriendengroep wordt onherroepelijk geconfronteerd met de eigen tekortkomingen en de mannen moeten zich voor het eerst afvragen wat hun vriendschap eigenlijk waard is.

Terug naar Verona is een indringende roman over een groep vrienden die worstelt met ouder worden, relaties, carrière en hun onderlinge band, tegen het decor van een stad die sneller verandert dan hun lief is.

‘Een beeldende roman – even krachtig als zacht, stoer en sensueel – die langer blijft hangen dan de meeste vriendschappen.’ – Daan Heerma van Voss

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

3 augustus 2022

ISBN

9789026359682

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 25 min

Bestandsgrootte

462 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Julien Althuisius (1982) schrijft over (populaire) cultuur, media en het moderne leven. Zijn columns, essays en beschouwingen zijn te lezen in de Volkskrant. Bij tijd en wijle schrijft hij in Hard gras over voetbal en aanverwante zaken. Terug naar Verona is zijn debuut als romanschrijver.

Meer spreker Lykele Muus Bekijk alles

Wantij

Wantij

Jaap Robben

€ 7,50
Op gevoel

Op gevoel

Nando Boers, Tom Dumoulin

€ 15,99
In de mist van Golden Gate Park
€ 22,99
De Fishermen's Trail
€ 14,99