Luistervoorbeeld

Overleef de nacht

Auteur Riley Sager
Spreker Christel Schimmel
VertalerRoelof Posthuma
Speelduur 9u 10m 37s
€ 14,99

Beschrijving

Overleef de nacht van Riley Sager is een New York Times-bestseller. Het is november 1991. De muziek van Nirvana wordt veel gedraaid, er zijn nog geen mobiele telefoons en studente Charlie Jordan zit in een auto met een man die misschien wel een seriemoordenaar is.

Josh Baxter, de chauffeur, is een vreemde voor Charlie. Ze ontmoette hem bij het mededelingenbord op de campus, waar ze een briefje ophing omdat ze een lift wilde naar Ohio. Josh was op zoek naar een medepassagier met wie hij de benzinekosten kon delen. Beiden hebben goede redenen om snel te vertrekken. Charlie rouwt nog altijd om haar beste vriendin, die het derde slachtoffer werd van de zogenaamde Campus Killer. Josh zegt dat hij snel naar huis moet om voor zijn zieke vader te zorgen, maar is dat wel zo? Terwijl ze in het holst van de nacht over de lege snelwegen razen, bekruipt Charlie het gevoel dat Josh weleens de Campus Killer zou kunnen zijn. Is hij werkelijk een koelbloedige moordenaar? Of gaat Charlies levendige fantasie met haar aan de haal?

‘Deze thriller is net een blockbusterfilm, je móét de hele nacht opblijven om het uit te lezen.’ – USA Today

'Als je een enge, spannende, "laat de lichten aan"-thriller wilt lezen, neem er dan een van Riley Sager.' - CNN

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 9 maart 2022
ISBN 9789026359842
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 10m 37s
Bestandsgrootte 504 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Riley Sager

Riley Sager is het pseudoniem van een Amerikaanse auteur die al eerder onder een andere naam gepubliceerd heeft. Riley is schrijver, redacteur en grafisch ontwerper. Hij woont in Princeton, New Jersey. Sluit alle deuren is zijn derde thriller, na De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Al Sagers boeken zijn bestsellers en De laatste meisjes wordt momenteel verfilmd door Universal Pictures.

Toon aanbod