Perfecte moord

Perfecte moord

Perfecte moord is het zesde deel van de bloedstollend, spannende en goed besproken inspecteur Callanach-serie van Helen Fields.

Serie

Auteur

Helen Fields

Spreker

Sam D'hondt

Vertalers

Ernst de Boer, Ankie Klootwijk

Speelduur

13 uur 12 min

€ 13,99

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar, maar ruilen na aanschaf is NIET mogelijk. Klik op FRAGMENT hierboven om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie of klik op de auteur om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

Perfecte moord van Helen Fields is het zesde deel van de Luc Callanach-serie. Bart Campbell weet dat de kans klein is dat hij dit overleeft. Al uren zit hij opgesloten in een container. Hij kan zich niet meer precies herinneren wat er is gebeurd, wel dat hij is gedrogeerd en in Edinburgh is ontvoerd. Zeker is dat hij zich nu op een containerschip bevindt. Wat hij niet weet, is dat hij onderweg is naar Frankrijk, waar hem een gruwelijk lot wacht. Ava Turner en Luc Callanach werken ieder aan hun eigen zaak, totdat blijkt dat de mensen die naar Frankrijk worden vervoerd, worden geruild tegen mensen die naar Schotland worden verhandeld. Er staan mensenlevens op het spel en het is aan Luc en Ava om ze te redden. Perfecte moord van Helen Fields is het zesde deel van de verslavende en goed besproken Luc Callanach-serie van Helen Fields.‘Een geweldige reeks.’ – VN Detective en Thrillergids

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

5 juli 2022

ISBN

9789026361098

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 12 min

Bestandsgrootte

1088 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Helen Fields studeerde rechten, werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen en runde samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij in Los Angeles. Tegenwoordig woont ze in Engeland. De serie met Luc Callanach en Ava Turner in de hoofdrol is inmiddels vertaald in zestien talen. Perfecte moord is het zesde deel in de Luc Callanach-serie. Thrillzone riep Perfecte stilte uit tot beste vertaalde thriller van 2021.

Meer auteur Helen Fields Bekijk alles

De Kliniek

Helen Fields

€ 14,99
De laatste die sterft

De laatste die sterft

Helen Fields

€ 14,99
De schaduwman

De schaduwman

Helen Fields

€ 14,99
Perfecte wraak

Perfecte wraak

Helen Fields

€ 14,99

Meer spreker Sam D'hondt Bekijk alles

Vlaams Lotgenoten

Lotgenoten

Arne van der Linden

€ 12,99
Vlaams Schaduwspel

Schaduwspel

Bavo Dhooge

€ 7,99
Vlaams Springers

Springers

Bavo Dhooge

€ 9,99
Vlaams Spiegels

Spiegels

Bavo Dhooge

€ 5,99