Lichaamstaal
Lichaamstaal

Lichaamstaal

'Een duistere thriller met een innemende hoofdpersoon.' - The Sunday Times. Bloedstollende thriller over patholoog anatoom assistent Cassie en het eerste deel van de Cassie Raven-serie.

Serie

Cassie Raven deel 1

Auteur

A.K. Turner

Spreker

Peggy Vrijens

Speelduur

9 uur 46 min

€ 14,99

Beschrijving

De rits van de lijkzak ging open en Cassie zag haar eerste klant van de dag. De halfgeopende verrassend blauwe ogen van de vrouw keken nietsziend naar haar op.

Cassie Raven werkt overdag in het mortuarium, en in haar vrije tijd volgt ze een taxidermiecursus. Ze weet dat mensen haar baan maar raar vinden – want waarom zou iemand lijken opensnijden? Maar zij weten niet wat Cassie wél weet, namelijk dat de doden gewillig prijsgeven wat er met hen is gebeurd. Ze heeft al vele lichamen op haar snijtafel gehad maar ze hoefde nog nooit het mes te zetten in iemand die ze kende. Iemand die heel veel voor haar betekende. Geraldine Edwards, de docent die ervoor zorgde dat Cassie op het rechte pad terechtkwam. De patholoog zegt dat Geraldines dood een ongeval was. Maar het lichaam vertelt Cassie een ander verhaal…

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

20 december 2023

ISBN

9789026365225

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 46 min

Bestandsgrootte

537 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

A.K. Turner werkte als tv-producent en documentairemaker in uiteenlopende genres als geschiedenis en true crime. Ze woont in Oost-Londen. Lichaamstaal is het eerste deel van de spannende nieuwe Cassie Raven-serie, die meteen al enthousiast werd ontvangen.

Meer auteur A.K. Turner Bekijk alles

Levenslang

A.K. Turner

€ 14,99

Meer spreker Peggy Vrijens Bekijk alles

Tante Wiebelteen gaat op reis
€ 7,99
De winter van Tante Wiebelteen
€ 6,99
Groot verdwijnboek

Groot verdwijnboek

Maarten Kuipers

€ 11,99
Hand in hand naar dromenland
€ 6,99