De laatste die sterft
De laatste die sterft
Nog geen luistervoorbeeld

De laatste die sterft

Een meisje wordt dood aangetroffen op een afgelegen Schots eiland. De nieuwe stand-alone van bestsellerauteur Helen Fields, bekend van de DI Callanach serie

€ 14,99

Beschrijving

De laatste die sterft zit vol spannende plotwendingen. Deze nieuwe thriller van Helen Fields gaat over privédetective Sadie Levesque, die wordt ingehuurd om de moord op Adriana Clark op te lossen. Het gezin Clark is net verhuisd naar het afgelegen Isle of Mull, een eiland voor de kust van Schotland. Dan raakt de zeventienjarige Adriana vermist. Haar ouders zijn radeloos – de lokale bevolking ziet hen als indringers en de politie is onverschillig – en wenden zich tot privédetective Sadie Levesque om hun dochter te vinden. Sadie is ontzettend goed in haar werk. Wanneer ze het lichaam van Adriana in een grot vindt, met een kroon van zeewier, beseft ze dat de zaak veel groter is dan ze in eerste instantie dacht. Ze duikt in de geheimen van de eiland, maar komt daardoor ook zelf dichter bij het gevaar. Want wat als Adriana niet de laatste was die stierf?

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

14 februari 2024

ISBN

9789026365874

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Helen Fields studeerde rechten, werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen en runde samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij in Los Angeles. Tegenwoordig woont ze in Engeland. De serie met Luc Callanach en Ava Turner in de hoofdrol is inmiddels vertaald in zestien talen. Daarna schreef ze De schaduwman en De laatste die sterft.

Meer auteur Helen Fields Bekijk alles

De schaduwman

De schaduwman

Helen Fields

€ 14,99
Perfecte wraak

Perfecte wraak

Helen Fields

€ 14,99
Perfecte moord

Perfecte moord

Helen Fields

€ 13,99
Vlaams Perfecte moord

Perfecte moord

Helen Fields

€ 13,99

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

€ 6,99
Droommeisje

Droommeisje

Donna Leon

€ 9,99
De laatste Orphan

De laatste Orphan

Gregg Hurwitz

€ 15,99

Beestachtige zaken

Donna Leon

€ 9,99