De prinses
De prinses
Nog geen fragment

De prinses

Derde deel in Windsor-outsidersserie, waarin prinses Diana centraal staat. Voor de fans van The Crown. 'Fascinerende roman over het koninklijke leven achter de schermen.' - Womens Weekly

€ 14,99

Beschrijving

De prinses van Wendy Holden is een ontroerende roman over het bewogen leven van Prinses Diana. Diana gelooft in de liefde. Opgegroeid in een gezin met ruziënde ouders en een bittere scheiding tot gevolg, neemt ze haar toevlucht tot kasteelromans. Ze hoopt vurig gered te worden door een knappe prins. Prins Charles houdt van zijn vrijheid. Hij heeft geen haast om te trouwen, maar de familie denkt daar anders over. Charles moet trouwen om de toekomst van het Verenigd Koninkrijk veilig te stellen. Het juiste meisje moet gevonden worden, en snel. Ze moet jong zijn, van adel en geen eerdere relaties gehad hebben. Tiener Diana Spencer is bijna de enige kandidaat, en haar wanhopige verlangen naar liefde sluit naadloos aan bij de wanhopige zoektocht van de familie naar een bruid. Maar de weg naar het altaar zit vol onzichtbare hobbels en mensen met verborgen agenda’s. Is Diana’s romantische droom uitgekomen wanneer ze op haar trouwdag uit de gouden koets stapt? Of is de droom dan al voorbij?

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

15 mei 2024

ISBN

9789026367205

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Wendy Holden was journalist voor The Sunday Times en The Mail on Sunday voordat ze fulltime auteur werd. Ze heeft meerdere romans op haar naam staan, alle bestsellers. De prinses is het laatste deel, na De gouvernante en De hertogin, van een serie van drie romans over het Britse koningshuis. Holden woont in Derbyshire.

Meer auteur Wendy Holden Bekijk alles

Aanbieding De hertogin

De hertogin

Wendy Holden

€ 14,99 € 7,49
Aanbieding De gouvernante

De gouvernante

Wendy Holden

€ 14,99 € 7,49

Meer spreker Marjolein Algera Bekijk alles

Ochtendgloren

Ochtendgloren

Corina Bomann

€ 14,99
De fouten van de moeder

De fouten van de moeder

Danielle Steel

€ 14,99
Dochter van twee werelden
€ 14,99
Zal ik ooit genoeg goed genoeg zijn
€ 17,50