Luistervoorbeeld

Heldhaftig

SerieDe Posthumus-trilogie deel 1
Auteur Britta Bolt
Voorlezer Wilbert Gieske
Speelduur 8u 28m 16s
€ 12,99

Beschrijving

Een dode man in een zolderkamer, een verminkt lijk in de Prinsengracht. Pieter Posthumus, medewerker van het Team Uitvaarten van de Gemeente Amsterdam, regelt begrafenissen voor dit soort anonieme lijken. En de twee onbekende doden laten Posthumus niet los. Hij is ervan overtuigd dat hij een moordenaar op het spoor is, ook al denkt de politie er anders over. Op zoek naar de waarheid raakt Posthumus verzeild in de schimmige wereld van terrorisme en geheime diensten en brengt daarmee niet alleen zichzelf maar ook anderen in gevaar.

Heldhaftig introduceert de onconventionele speurder Pieter Posthumus in de canon van de misdaadliteratuur en is het eerste deel van een sfeervolle Amsterdamse misdaadtrilogie. Heldhaftig, vastberaden en barmhartig - het motto van de stad - loopt als een rode draad door de drie boeken.

Details

ImprintDe Arbeiderspers
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 22 september 2019
ISBN 9789029540933
Taal Nederlands
Speelduur 8u 28m 16s
Bestandsgrootte 698 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Britta Bolt
Britta Bolt

Britta Bolt is de nom de plume van het schrijversduo Britta Böhler en Rodney Bolt. Geboren in Duitsland, respectievelijk Zuid Afrika hebben beiden Amsterdam als Wahlheimat gekozen. Samen schreven ze een typisch Amsterdamse thrillerreeks rond Pieter Posthumus, medewerker van het Team Uitvaarten van de Gemeente Amsterdam. Posthumus regelt begrafenissen voor de anonieme lijken in de hoofdstad. Heldhaftig was hun debuut en verscheen najaar 2012, najaar 2013 verschijnt het tweede, meest Amsterdamse deel van de trilogie: Vastberaden.

Toon aanbod