Bevrijdende liefde
Bevrijdende liefde

Bevrijdende liefde

De jonge Angel verwacht niets van mannen dan geweld. Maar als Michael Hosea de oproep van God gehoorzaamt om met haar te trouwen, wordt er langzaam een transformatie in gang gezet.

Auteur

Francine Rivers

Spreker

Jantine van den Bosch

Speelduur

19 uur 58 min

€ 17,99

Beschrijving

Californië, 1850. De om haar schoonheid geroemde Angel verwacht niets van mannen dan leugens en geweld. Als jong meisje werd zij verkocht en misbruikt en later gedwongen om haar lichaam te verkopen. De enige kracht die Angel in staat stelt om te overleven is de diepe haat die zij koestert. Dan ontmoet ze Michael Hosea, een man die God wil dienen en bij alles zoekt naar Zijn wil. Hij gehoorzaamt aan Gods roep om met Angel te trouwen en haar onvoorwaardelijk lief te hebben. Langzaam trotseert Michael al Angels bittere verwachtingen en ondanks haar verzet begint haar hart uiteindelijk te smelten. Maar niet iedereen is bereid om Angel te accepteren. Als een ultieme beproeving van haar respect voor Hosea en haar prille geloof in God doemt er uit het verleden een demon op die zij onder ogen zal moeten zien en... overwinnen.

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

3 april 2020

ISBN

9789029729642

Taal

Nederlands

Speelduur

19 uur 58 min

Bestandsgrootte

1097 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Francine Rivers heeft al vele bestsellers op haar naam staan, waaronder Verdwaalde ster, Bevrijdende liefde en de trilogie Het teken van de Leeuw. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Ze woont in Californië met haar man Rick en brengt graag zo veel mogelijk tijd door met haar kinderen en kleinkinderen.

Meer auteur Francine Rivers Bekijk alles

De stem van een vrouw

De stem van een vrouw

Francine Rivers

€ 17,99
Verdwaalde ster

Verdwaalde ster

Francine Rivers

€ 14,99

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

Leeuwenhart

Leeuwenhart

Monika Helfer

€ 14,99
Oorlogsdochters

Oorlogsdochters

Rhys Bowen

€ 12,99
Alles komt goed

Alles komt goed

Mirjam Aarts

€ 9,95
De scheepsdochter

De scheepsdochter

Anne Jacobs

€ 14,99