De stem van een vrouw
De stem van een vrouw

De stem van een vrouw

Een krachtige historische roman van een bestsellerauteur, over staan voor wat je gelooft.

Auteur

Francine Rivers

Spreker

Irma Hartog

Speelduur

16 uur 40 min

€ 17,99

Beschrijving

In ‘De stem van een vrouw’ van Francine Rivers wordt Kathryn Walsh met groot onrecht geconfronteerd. Ze wil niets liever dan de strijd aangaan, maar wat als ze daarmee haar leven riskeert?

Voor Kathryn is niets doen echter geen optie. Eind 19e eeuw arriveert ze in het mijnstadje Calvada om haar ooms erfenis op te eisen: het kantoor waar hij zijn krant maakte, te midden van bordelen en saloons, en een mijn die niets oplevert. Geraakt door de slechte behandeling van mijnwerkers en hun gezinnen, besluit ze het krantje nieuw leven in te blazen. Daarmee strijkt ze recht tegen de haren in van de mannen die het stadje besturen. Maar Kathryn weigert om haar mond te houden en publiceert alles waar ze in gelooft. Tot wanhoop van Matthias Beck, de salooneigenaar die haar probeert te beschermen.

Francine Rivers schreef eerder o.a. de bestsellers ‘Bevrijdende liefde’ en ‘Het meesterwerk’. Als geen ander weet ze het christelijke geloof te verwerken in een meeslepend verhaal. Zelf zegt ze daarover: ‘Ik wil mijn lezers uitdagen, net als mezelf, om antwoorden te zoeken in het boek dat al eeuwenlang een bestseller is.’

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

26 september 2022

ISBN

9789029732550

Taal

Nederlands

Speelduur

16 uur 40 min

Bestandsgrootte

916 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Francine Rivers schrijft meeslepende romans waarin het geloof een belangrijke rol speelt. Ze heeft al vele bestsellers op haar naam staan, waaronder 'Verdwaalde ster', 'Bevrijdende liefde' en de trilogie 'Het teken van de Leeuw'. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Francine woont met haar man Rick in het noorden van Californië.

Meer auteur Francine Rivers Bekijk alles

Verdwaalde ster

Verdwaalde ster

Francine Rivers

€ 14,99
Bevrijdende liefde

Bevrijdende liefde

Francine Rivers

€ 17,99

Meer spreker Irma Hartog Bekijk alles

Open graf

Kjell Eriksson

€ 11,99
€ 11,99

De man uit de bergen

Kjell Eriksson

€ 11,99
€ 11,99