De draad die ons verbindt
De draad die ons verbindt

De draad die ons verbindt

‘De draad die ons verbindt’ voert je mee naar het idyllische Engelse dorpje Almsbrick, waar Eileen Brady arriveert met een groot geheim.

Auteur

Dineke Epping

Spreker

Dafne Holtland

Speelduur

18 uur 11 min

€ 16,99

Beschrijving

‘De draad die ons verbindt’ van Dineke Epping is een hartverwarmende historische roman. Zeven jaar geleden moest Eileen Brady noodgedwongen haar pasgeboren dochtertje afstaan. Inmiddels heeft ze zich opgewerkt tot naaister in een gerenommeerd atelier, maar de vraag wat er met haar dochter gebeurd is, blijft knagen. Als ze ontdekt dat Maggie bij pleegouders in het dorp Almsbrick woont, besluit Eileen te verhuizen. Ze hoopt een band op te bouwen en haar dochter uiteindelijk te kunnen meenemen. Maar hoe meer ze betrokken raakt bij het dorpsleven van Almsbrick, hoe ingewikkelder alles wordt. Want hoe kan ze haar nieuwe vriendin Rosie nog de rug toekeren? Of de rouwende Moira helpen haar winkel draaiend te houden, terwijl ze de weduwe straks alles zal afnemen wat haar dierbaar is? Ook soldaat Matthew Wilson arriveert in Almsbrick, gewond en gedesillusioneerd door de oorlog waarin hij heeft gevochten. Vastbesloten om niet zoals veel oud-soldaten in de goot te belanden, gaat hij de uitdaging aan om een verwaarloosde pachtboerderij over te nemen. Zo kan hij in het dorp blijven en een oogje op zijn nicht Moira houden… en achterhalen wat die nieuwe naaister werkelijk van plan is.

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

30 april 2021

ISBN

9789029729758

Taal

Nederlands

Speelduur

18 uur 11 min

Bestandsgrootte

1499 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Dineke Epping debuteerde in 2014 met 'Op de vleugels van de wind', dat binnen een paar maanden een bestseller werd. Dit succesvolle debuut werd opgevolgd door 'Thuis op Dunleigh Hall' en 'De draad die ons verbindt'. Ze werkt als tekstschrijver bij een softwarebedrijf, maar in haar vrije tijd schrijft ze romans aan haar keukentafel in Schoonoord, Drenthe.

Meer auteur Dineke Epping Bekijk alles

De weg naar Rose Cottage

De weg naar Rose Cottage

Dineke Epping

€ 16,99
Kerst in Almsbrick

Kerst in Almsbrick

Dineke Epping

€ 5,99

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

Kinderen van Oekraïne

Kinderen van Oekraïne

Erin Litteken

€ 14,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99
Vleugje salie en korreltje zout
€ 6,99

Kruisende lijnen

Junichiro Tanizaki

€ 9,99