Kerst in Almsbrick
Kerst in Almsbrick

Kerst in Almsbrick

Een heerlijke kerstnovelle die zich afspeelt in het Engeland van de Regency-tijd, de tijd van Jane Austen en de zusters Brontë.

Auteur

Dineke Epping

Spreker

Irma Hartog

Speelduur

3 uur 24 min

€ 5,99

Beschrijving

De moeder van Prudence Goodwin heeft altijd beweerd dat haar dochter voorbestemd is om als een echte dame te leven. Helaas is zij gestorven voordat Prudence die verwachting kan waarmaken. Nu haar verloving op de klippen dreigt te lopen, voelt ze zich helemaal stuurloos. Door een ongeval moet ze ook nog eens samen met de schoolmeester aan het kerstspel voor de kinderen werken. Hij heeft haar al eens beledigd en ze is niet van plan hem nogmaals die kans te gunnen. Archibald – Archie – Timmons weet dat zijn ouders hem graag aan een prestigieuze jongensschool in de stad verbonden zien, en niet als onderwijzer van de dorpskinderen in Almsbrick. Hij was van plan het kerstspel te gebruiken om hen van zijn roeping te overtuigen. Maar nu dreigt alles in het honderd te lopen. Archie heeft bepaald geen zin om samen te werken met Prudence, die alleen om uiterlijk vertoon geeft. Als hij Prudence leert kennen, ontdekt hij echter meer diepgang dan hij voor mogelijk hield. Het lijkt erop dat Prudence en Archie allebei in deze kersttijd wel een lichtje kunnen gebruiken om hen de juiste weg te wijzen.

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

3 november 2020

ISBN

9789029731195

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 24 min

Bestandsgrootte

280 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Dineke Epping debuteerde in 2014 met 'Op de vleugels van de wind', dat binnen een paar maanden een bestseller werd. Dit succesvolle debuut werd opgevolgd door 'Thuis op Dunleigh Hall' en 'De draad die ons verbindt'. Ze werkt als tekstschrijver bij een softwarebedrijf, maar in haar vrije tijd schrijft ze romans aan haar keukentafel in Schoonoord, Drenthe.  

Meer auteur Dineke Epping Bekijk alles

De weg naar Rose Cottage

De weg naar Rose Cottage

Dineke Epping

€ 16,99
De draad die ons verbindt
€ 16,99

Meer spreker Irma Hartog Bekijk alles

De nacht van het vuur

De nacht van het vuur

Kjell Eriksson

€ 14,99
De dijk

De dijk

Michael McDowell

€ 12,99
Onzichtbaar

Onzichtbaar

Danielle Steel

€ 14,99
Wrede leugens

Wrede leugens

Karen Rose

€ 14,99