We doen wat we kunnen
We doen wat we kunnen

We doen wat we kunnen

'We doen wat we kunnen' is een filmische, indringende pageturner vol scherpe dialogen en confronterende vragen. Wat blijft er van jezelf en je relatie over als je kind wegvalt.

Auteur

Lykele Muus

Spreker

Lykele Muus

Speelduur

7 uur 27 min

€ 12,99

Beschrijving

Twee bevriende gezinnen met elk een dochter delen een vakantiehuisje aan zee. Na een tragisch ongeluk belanden de meisjes in het ziekenhuis. De ene ligt in coma, de ander mankeert niets. Maar als de verhoudingen volledig kantelen, worden de vier ouders onder extreme tijdsdruk voor een onmogelijke keuze gesteld. De borrel rond het kampvuur verandert in een schaakspel op glad ijs. Niets is erger dan het verliezen van een kind, je hebt er alles voor over om dat te voorkomen.
We doen wat we kunnen is een filmische, indringende pageturner vol scherpe dialogen en confronterende vragen. Wat blijft er van jezelf en je relatie over als je kind wegvalt? Hoe krijg je vrienden zover om hun enige dochter op te offeren om die van jou te kunnen redden? En wat als je moet kiezen tussen vechten en verliezen, of alles opgeven en opnieuw beginnen?

Details

Imprint

Nijgh & Van Ditmar

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

9 mei 2019

ISBN

9789038807263

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 27 min

Bestandsgrootte

410 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Lykele Muus (Utrecht, 1987) studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en wordt door vrienden en collega’s gekscherend beroepsintellectueel genoemd. Eigenlijk is hij acteur en schrijver, voor theater en televisie. In het theater was hij onder andere te zien in Soldaat van Oranje, War Horse en de voorstellingen van zijn eigen gezelschap; Hartenjagers. Op televisie speelde hij rollen in Bellicher CEL, Ramses, Jeuk, Danni Lowinski en Missie Aarde. Hij heeft één zin in de verfilming van Publieke Werken. Na bijna zes jaar noeste arbeid debuteert hij met Eland in november 2015 bij Nijgh & van Ditmar. Toch is zijn grootste trots zijn dochtertje.

Meer spreker Lykele Muus Bekijk alles

€ 14,99
Dit is jouw tijd

Dit is jouw tijd

Bertram Koeleman

€ 13,99
Een onmogelijk avontuur
€ 15,00
In de mist van Golden Gate Park
€ 22,99