Luistervoorbeeld

Alles is zoals het zou moeten zijn

Auteur Daphne Deckers
Voorlezer Peggy Vrijens
Speelduur 12u 25m 20s
€ 14,95

Beschrijving

Iris Vandenberg heeft het prima voor elkaar. Ze is eindredacteur bij een hip productiebedrijf, de liefde van haar leven Pieter heeft een goedbetaalde baan als arts en als kers op de taart is haar droomwens om kinderen te krijgen in vervulling gegaan: ze is zwanger.

Ineens wordt alles anders als Pieter haar vlak na de bevalling verlaat om met een jonge collega ontwikkelingswerk in Afrika te gaan doen. Daar zit ze, bijna dertig, in een te groot huis met een baby, een kwijlende hond, zwangerschapskilo’s en flinke concurrentie op haar werk. Met hulp van haar beste vriendinnen, haar moeder en een niet onaantrekkelijke hondenuitlater probeert ze zichzelf beetje bij beetje weer op het liefdespad te krijgen, maar dat gaat niet vanzelf…

Alles is zoals het zou moeten zijn is het enerverende en humoristische romandebuut van Daphne Deckers. Net als haar eerdere columnbundels en kinderboeken werd Alles is zoals het zou moeten zijn een bestseller en werden de filmrechten onmiddellijk verkocht.

Details

UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 27 augustus 2018
ISBN 9789044355628
Taal Nederlands
Speelduur 12u 25m 20s
Bestandsgrootte 1024 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Hilarische situaties en de tongue in cheek-schrijfstijl maken dat je dit boek in één ruk wilt uitlezen!' (Flair)

'Lekker leesbare stadsroman over het nieuwe daten, en seks en seks en seks!' (De Volkskrant)

'Een scherpe pageturner over liefde, bedrog en seks, vol verrassende, gênante en humoristische ontwikkelingen.' (Grazia)

Over de auteur
Photo Daphne Deckers
Daphne Deckers

Daphne Deckers (1968) is een voormalig Nederlands fotomodel. Deckers is schrijfster, columniste, presentatrice, actrice en scenarioschrijfster. In 1989 werkte ze bij de televisiezender RTL-Veronique, het latere RTL4. Op 24 juli 2007 is bekend geworden dat Daphne het stokje van Yfke Sturm overneemt en Holland's Next Top Model gaat presenteren. In Maart 2008 is Daphne aan haar tweede seizoen als presentatrice en jurylid van Holland's Next Top Model begonnen.

In 1993 schreef Daphne Deckers columns voor het Veronicablad, waarna zij werd gevraagd voor een wekelijkse column in Dagblad De Limburger. Eind 1994 ging zij schrijven voor Viva, waar zij tot 1999 een wekelijkse column publiceerde. Zij bundelde deze columns in De Echte Deckers (1999).

Daarna schreef zij een wekelijkse column voor De Telegraaf en bundelde deze in Opwaartse drukte (2002) en Decksels (2005).

Deckers schreef een aantal seizoenen de VARA-comedy Oppassen!!. Daarnaast vertaalde zij het Amerikaanse toneelstuk The MOMologues naar het Nederlands, onder de titel: Mama, een komedie over het moederschap. In 2006 werkte Deckers aan de vertaling van het eveneens Amerikaanse toneelstuk Steel Magnolia's, dat in 2007 werd opgevoerd.

Deckers werd na het publiceren van haar twee boeken De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin een 'voorbeeldmoeder' genoemd. De geboorte van een gezin werd in 2003 genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Naast boeken over opvoeden schrijft Deckers ook kinderboeken, zoals De verschrikkelijke ijstaart en De matroos in de doos.

Toon aanbod