Luistervoorbeeld

Bestemd voor mij

Auteur Chantal van Gastel
Spreker Robin Steegman
Speelduur 9u 6m 34s
€ 12,99

Beschrijving

De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig. Daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. Bij aankomst wacht hen echter een verrassing. De meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis. Herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe.

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 8 januari 2019
ISBN 9789044355994
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 6m 34s
Bestandsgrootte 504 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Chantal van Gastel

Chantal van Gastel (1980) is geboren in Breda en schrijft al bijna haar hele leven. Toch koos ze na het behalen van haar vwo-diploma in 1998 voor een studie rechten aan de Universiteit van Tilburg, want ze kende niemand die zijn brood verdiende met schrijven. Ze behaalde haar propedeuse, maar het schrijven bleef haar passie en al snel bleek dat haar ambitie niet lag in het nastreven van een juridische carrière. Na het tweede studiejaar brak ze haar studie af.

Ze ging werken in een boekhandel om zo alvast het gevoel te hebben ‘in het vak’ te zitten. Door middel van zelfstudie ontwikkelde ze haar schrijfstijl. Ze volgde een cursus creatief schrijven en verdiepte zich in alles wat bij het schrijven en het uitgeven van een boek kwam kijken. Het wierp vruchten af: ze won een schrijfwedstrijd van het weekblad Yes en publiceerde daarna enkele korte verhalen in dit tijdschrift. Het moedigde haar aan om een begin te maken met het schrijven van een roman. Ze gaf het werk in de boekhandel op en ging aan het werk bij een notaris- en later bij een accountantskantoor om stabielere werktijden en meer tijd voor het schrijven te creëren. In 2005 voltooide ze haar eerste roman. Toch duurde het nog twee jaar voordat ze de moed opvatte een uitgever aan te schrijven.

Een droomscenario volgde, want Chantal wekte de interesse van twee van de drie uitgevers die zij benaderde. In 2008 verscheen haar debuutroman Zwaar verliefd! bij The House of Books. Een jaar later werd deze succesvolle chicklit van Nederlandse bodem opgevolgd door Zwaar beproefd! Daarna verschenen de losstaande boeken Geknipt voor jou (2010) en Zoek het maar uit (2011). In 2013 maakte ze haar Zwaar!-serie compleet met het derde deel: Zwaar verguld! Door de jaren heen schreef Chantal ook verschillende korte verhalen die zijn gebundeld in 21 Zomers en andere verhalen. Eind 2014 verscheen haar nieuwste losstaande roman Ik wist het. In 2015 begint ze met het schrijven van haar achtste boek.

In korte tijd wist Chantal zich een grote schare fans te vergaren, die reikhalzend uitkijkt naar haar volgende boeken. Dit leverde haar heel wat eervolle vermeldingen op: In 2009 werd ze door de bezoekers van Chicklit.nl verkozen tot beste Nederlandse chicklitauteur.
Geknipt voor jou werd in de jaarlijkse verkiezing van chicklit.nl verkozen tot ‘boek van het jaar 2010? en Zoek het maar uit werd uitgeroepen tot ‘boek van het jaar 2011?.
In 2012 werd Chantal genomineerd voor de VIVA400, de jaarlijkse lijst met 400 inspirerende powervrouwen, en ging zij met de award in de categorie ‘Creative’ naar huis.
En met Zwaar verguld! wist Chantal voor de derde keer de titel ‘boek van het jaar’ in de wacht te slepen voor het jaar 2013.
Chantal leest zelf ook erg graag. Als kind was ze verslingerd aan de boeken van Roald Dahl. Inmiddels behoren o.a. Sophie Kinsella, Emily Giffin, Cecelia Ahern en Ann Brashares tot haar favoriete auteurs.
Zelf omschrijft ze haar boeken als humoristisch, romantisch, echt en oprecht.

Toon aanbod