Underdog
Underdog

Underdog

Tragikomische roman die puntgaaf het grootste taboe van deze tijd beschrijft: mislukken.

Auteur

Elfie Tromp

Spreker

Elfie Tromp

Speelduur

6 uur 45 min

€ 12,99

Beschrijving

Om wat te verdienen werkt de excentrieke Rein als verzorger in de kennel van zijn familie. Hoewel zijn moeder Vera met haar Afghaanse windhonden lof oogst in de wereld van de hondenfokkerij, staat de zaak op de rand van de financiële afgrond. Adelien, de ambitieuze dochter, ziet maar één redmiddel: hun topteef laten dekken door een internationale topreu. Daarvoor moeten Rein en Adelien naar de outback van Australië, waar hun dromen ernstig op de proef worden gesteld.

Details

Imprint

De Geus

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

7 november 2017

ISBN

9789044539837

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 45 min

Bestandsgrootte

372 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Elfie Tromp (1985) is schrijver en columnist en groeide op in een gezin waar honden familieleden zijn. Haar moeder en zus fokken Afghaanse windhonden van wereldklasse. Kosten noch moeite worden gespaard om het hun lievelingen naar de zin te maken. Zij danste in haar wilde dagen op nachtclubpodia. Inmiddels draagt zij matching outfits met haar naakthond.

Elfies debuutroman Goeroe verscheen in 2013 en werd zeer positief ontvangen. Goeroe is genomineerd voor Beste Rotterdamse Boek. In datzelfde jaar won zij de VPRO Bagagedrager, een prijs voor jonge reisjournalisten. Daar schreef ze de longread Alfateef voor. Haar columns verschijnen wekelijks in de Metro. Eerder schreef zij twee kinderboeken en een bundel theaterteksten.

Elfie studeerde af als toneelschrijver aan de opleiding Writing for Perfomance. Ze is de oprichter van literaire tijdschrift Strak. Naast haar schrijfwerk, presenteert ze en maakt ze theater. Zij schreef/schrijft voor Volkskrant, Metro, Joop.nl, Hard Hoofd, Passionate, Absint, Wintertuin, Op Ruwe Planken, Rotterdampas, Unst, Querido’s poëziespektakel.

Met regelmaat beklimt Elfie podia als presentator. Dit doet zij onder andere voor Metropolis, Geen Daden Maar Woorden, Duizel in het Park, Rotterdamse Nieuwe, Rotown College, festival Mooie Woorden en Kunstbende. Op televisie is zij regelmatig te zien als interviewer bij Rotterdam TV en Bogue.

Elfie Tromp werkt ook als performer. Zij speelde eerder met eigen producties op de Museumnacht, F.A.R.T, Kersentuin, Over het IJ-festival, Oerol en de Parade. Haar laatste voorstelling was Bloedmond: een horrorperfomance met Ella Bandita.

Meer auteur Elfie Tromp Bekijk alles

Pietà

Pietà

Elfie Tromp

€ 13,99
Fosfor bundel 1

Fosfor bundel 1

Elfie Tromp, Monique Doppert

€ 9,99
Alfateef

Alfateef

Elfie Tromp

€ 4,99

Meer spreker Elfie Tromp Bekijk alles

Pietà

Pietà

Elfie Tromp

€ 13,99
Fosfor bundel 1

Fosfor bundel 1

Elfie Tromp, Monique Doppert

€ 9,99
Alfateef

Alfateef

Elfie Tromp

€ 4,99