Halleluja

Halleluja

In 15 verhalen ontdekken de personages dat elk begin een einde in zich draagt en dat een einde vaak, maar niet altijd, een nieuw begin inluidt. Verhalenbundel over onvermijdelijk verlies en de lastige lokroep van de schone lei.

Auteur

Annelies Verbeke

Spreker

Annelies Verbeke

Speelduur

5 uur 11 min

€ 10,99

Beschrijving

In de vijftien verhalen van Halleluja ontdekken de personages dat elk begin een einde in zich draagt en dat een einde vaak, maar niet altijd, een nieuw begin inluidt. Annelies Verbeke is hier op haar best en weet zoals altijd verrassende en verontrustende situaties te creëren. Een verhalenbundel over onvermijdelijk verlies en de lastige lokroep van de schone lei.

De verhalenbundel kreeg van de Volkskrant de volle 5 sterren en haalde de shortlist van de ECI Literatuurprijs 2017. Haar vorige roman Dertig dagen won o.a. de NRC Handelsblad Lezersprijs en de F. Bordewijkprijs.

Details

Imprint

De Geus

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

7 maart 2018

ISBN

9789044540444

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 11 min

Bestandsgrootte

427 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Annelies Verbeke (1976) debuteerde met Slaap! waarvan meer dan 70.000 exemplaren verkocht werden. Het boek is in zeventien landen in vertaling verschenen. Slaap! werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en bekroond met de Vrouw & Kultuur DebuutPrijs, de Vlaamse Debuutprijs en het Gouden Ezelsoor 2005. In 2006 verscheen de roman Reus en in 2007 volgde Groener gras, een verhalenbundel die op de longlist van de Gouden Uil stond.

Naast romans en verhalen schrijft Verbeke scenario’s en columns in NRC Handelsblad. Vissen redden is haar vierde boek.

Meer auteur Annelies Verbeke Bekijk alles

Vlaams Koude soep

Koude soep

Annelies Verbeke

€ 7,50
Patrick

Patrick

Annelies Verbeke

€ 5,99
Dertig dagen

Dertig dagen

Annelies Verbeke

€ 11,99

Meer spreker Annelies Verbeke Bekijk alles

Vlaams Koude soep

Koude soep

Annelies Verbeke

€ 7,50