De nacht van het vuur
De nacht van het vuur

De nacht van het vuur

Nieuw deel in de spannende serie rondom Ann Lindell! Ann heeft ontslag genomen bij de afdeling Geweldsdelicten, maar dan belt een onbekende man haar voormalige kantoor en staat erop haar te spreken.

Serie

Ann Lindell deel 8

Auteur

Kjell Eriksson

Spreker

Irma Hartog

Vertaler

Marika Otte

Speelduur

14 uur 34 min

€ 14,99

Beschrijving

Ann Lindell heeft ontslag genomen bij de afdeling Geweldsdelicten in Uppsala en is een nieuwe carrière begonnen als kaasmaker in het afgelegen Rasbo. Dan belt een onbekende man Lindells voormalige kantoor en staat erop haar te spreken. Hij zegt dat zij "de enige is die luistert" en voegt eraan toe dat "er iemand dood kan gaan". Voordat de boodschap Lindell bereikt, sterft er een vrouw in de brand die een oude school in Rasbo volledig in as legt. Het gebouw wordt gebruikt om politieke en oorlogsvluchtelingen te huisvesten. Hoewel de onderzoekers geen sluitend bewijs vinden, is men het erover eens dat het brandstichting was. Lindell voelt zich tot de zaak aangetrokken, zelfs als ze het doelwit is van een onbekende vijand, die een opengesneden dode das in haar bed achterlaat. Als ze uiteindelijk naar een bandje van de beller luistert, klinkt de stem haar bekend in de oren. Terwijl Lindell probeert uit te vinden of er een verband is tussen het telefoontje en de brand, eist het geweld nog meer levens.

Dit is het recent verschenen achtste deel in de serie rond rechercheur Ann Lindell. Binnenkort verschijnen ook de eerdere delen als luisterboek.

Details

Imprint

De Geus

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

26 april 2024

ISBN

9789044550467

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 34 min

Bestandsgrootte

2001 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Kjell Eriksson Bekijk alles

Open graf

Kjell Eriksson

€ 11,99
€ 11,99

De man uit de bergen

Kjell Eriksson

€ 11,99
€ 11,99

Meer spreker Irma Hartog Bekijk alles

Mijn vriend de seriemoordenaar
€ 14,99

Open graf

Kjell Eriksson

€ 11,99
€ 11,99

De man uit de bergen

Kjell Eriksson

€ 11,99