Lampje
Lampje

Lampje

Het spannende en prachtige avonturenverhaal van Lampje nu ook als luisterboek! Leeftijd: 9+

Auteur

Annet Schaap

Spreker

Annet Schaap

Speelduur

6 uur 0 min

€ 12,99

Beschrijving

Dit is een verhaal over de zee. Over geheimzinnige zeewezens en woeste piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland dat nog net vastzit aan het vaste land. Over Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, die iedere avond de eenenzestig treden beklimt om het licht aan te steken. Over een stormachtige avond, waarop de lucifers op zijn en alles misgaat.

Maar vooral over dapper zijn en meer kunnen dan je ooit had gedacht.

Magisch-realistische vertelling voor jongens en meisjes, in de traditie van Paul Biegel. Winnaar Nienke van Hichtumprijs 2017, Woutertje Pieterse Prijs 2018 en Gouden Griffel 2018.

Details

Imprint

Querido

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

18 juli 2018

ISBN

9789045122205

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 0 min

Bestandsgrootte

330 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Annet Schaap (1965) begon al met tekenen toen ze nog heel klein was. Als ze een boek had gelezen maakten ze daar zelf tekeningen bij. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze na de middelbare school naar de kunstacademie ging. Eerst studeerde ze vijf jaar aan de academie in Kampen en daarna nog een jaar in Den Haag. Sinds 2000 is ze fulltime illustratrice. Haar tekeningen maakt ze eerst met pen, vervolgens kleurt ze ze in met inkt of aquarelverf. Ze is onder andere bekend van de Hoe overleef ik …?– boeken van Francine Oomen, en de boeken over Meester Jaap van Jacques Vriens. Annet heeft al meer dan 200 boeken geïllustreerd!

In 2017 kwam een langgekoesterde droom van Annet uit: ze debuteerde als schrijver met Lampje, dat meteen een groot succes werd!

Meer auteur Annet Schaap Bekijk alles

De meisjes

De meisjes

Annet Schaap

€ 8,99
Heppie Kemper

Heppie Kemper

Manon Sikkel, Annet Schaap

€ 9,99
De boom met het oor

De boom met het oor

Annet Schaap

€ 7,49

Meer spreker Annet Schaap Bekijk alles

De meisjes

De meisjes

Annet Schaap

€ 8,99