Luistervoorbeeld

De boom met het oor

Auteur Annet Schaap
Spreker Dieuwertje Blok
Speelduur 20m 23s
€ 7,49

Beschrijving

Een kleine jongen kan niet wachten om na schooltijd te vertellen wat hij die dag voor bijzonders heeft ontdekt. Maar zijn ouders zijn aan het werk en om hem heen heeft iedereen het te druk om naar de jongen te luisteren. Zelfs de vogels, insecten en honden in het park hebben geen tijd voor hem. Wel vertellen ze over de allerhoogste boom van het park. Want wat de mensen niet weten, maar alle dieren wel, is dat er in de stam van de boom een oor zit. Een oor dat echt luistert…

Gouden Griffel-winnaar Annet Schaap schreef een ontroerend verhaal voor klein en groot, over opgroeien en het belang van een luisterend oor.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 10 maart 2020
ISBN 9789045125138
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 20m 23s
Bestandsgrootte 19 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Annet Schaap

Annet Schaap (1965) begon al met tekenen toen ze nog heel klein was. Als ze een boek had gelezen maakten ze daar zelf tekeningen bij. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze na de middelbare school naar de kunstacademie ging. Eerst studeerde ze vijf jaar aan de academie in Kampen en daarna nog een jaar in Den Haag. Sinds 2000 is ze fulltime illustratrice. Haar tekeningen maakt ze eerst met pen, vervolgens kleurt ze ze in met inkt of aquarelverf. Ze is onder andere bekend van de Hoe overleef ik …?– boeken van Francine Oomen, en de boeken over Meester Jaap van Jacques Vriens. Annet heeft al meer dan 200 boeken geïllustreerd!

In 2017 kwam een langgekoesterde droom van Annet uit: ze debuteerde als schrijver met Lampje, dat meteen een groot succes werd!

Toon aanbod