Luistervoorbeeld

Lopen voor je leven

Auteur Els Beerten
Voorlezer Peggy Vrijens
Speelduur 5u 15m 20s
€ 10,99

Beschrijving

Noor is achttien en iedereen vindt dat te jong om de marathon te lopen. Maar Noor is een oertalent, snel als de wind, met een enorm uithoudingsvermogen. En ze is koppig. Misschien haalt zij die 42,195 km wel. Tegen alle twijfels in. Ze loopt, en loopt, en loopt. En ondertussen schieten er flitsen van een andere tijd door haar hoofd. Toen Rosie haar liefste vriendin was en ze met Rosies broer Mattia ging trouwen. Toen Linda nog gewoon Linda was. Tot op een dag alles verschrikkelijk fout liep.

Kon je maar de schaar zetten in het leven. Eruit knippen wat je niet bevalt, zoals die dingen waar je vanbinnen dood aan gaat. Maar dan zou Noor misschien nu geen marathon willen lopen. Dan zou ze niet kunnen wat ze nu kan.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 12 februari 2019
ISBN 9789045122328
Taal Nederlands
Speelduur 5u 15m 20s
Bestandsgrootte 289 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Els Beerten
Els Beerten

Els Beerten (1959) werd geboren te Hasselt (België). Ze bracht haar kindertijd en jeugd door in Koersel.

Aan de KU Leuven studeerde ze Nederlands en Engels (1977-1981) en volgde tegelijkertijd een lerarenopleiding aan dezelfde universiteit. Daarna liep ze een aantal jaren dagschool aan de Toneelacademie van Maastricht.

Sinds 1985 onderwijst ze Nederlands, Engels en Creatief Schrijven aan het Sint-Jozefscollege van Aarschot. In 1981 trouwde ze met Koen Jaspaert. Ze kregen samen drie kinderen: Eva, Ben en Thijs. Koen overleed in 2017 aan de gevolgen van ALS.

Toon aanbod