Luistervoorbeeld

De regels van drie

Auteur Marjolijn Hof
Voorlezer Job Römer
Speelduur 2u 51m 55s
€ 10,99

Beschrijving

Twan en zijn tweelingzus Linde reizen met hun moeder en oma naar IJsland. Ze gaan naar Twans overgrootvader, opi Kas, die daar helemaal alleen woont. Opi Kas kan niet goed meer voor zichzelf zorgen en hij moet mee terug naar Nederland. Maar opi Kas denkt hier heel anders over. Hij heeft een ontsnappingsplan bedacht en vraagt of Twan hem wil helpen. Gelukkig heeft Twan een survivalhandboek meegenomen.

Twan twijfelt. Wat moet hij doen? Opi Kas helpen of het geheime plan verraden?

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 28 januari 2019
ISBN 9789045122335
Taal Nederlands
Speelduur 2u 51m 55s
Bestandsgrootte 157 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Hartverwarmend, humorvol, talig, een tikje absurd, maar altijd met de werkelijkheid dichtbij.’' - De Groene Amsterdammer

'Met een ogenschijnlijk onbeduidend zinnetje een wereld van gevoel neerzetten – Marjolijn Hof kan dat.’' - NRC Handelsblad

Over de auteur
Photo Marjolijn Hof
Marjolijn Hof

Marjolijn Hof (1956) werkte bijna twintig jaar als jeugdbibliothecaresse, maar gaf uiteindelijk haar baan op om fulltime schrijfster te worden. Ze werkte mee aan verhalenbundels, schreef teksten voor educatieve uitgeverijen en voor prentenboeken.

Haar eerste jeugdroman was Een kleine kans. Ze won met dit boek in 2007 de Gouden Uil Jeugdliteratuurprijs en de Prijs van de Jonge Lezer, en de Gouden Griffel. Het boek werd in dertien talen vertaald en is verfilmd onder de titel Patatje Oorlog. In 2014 ontving Marjolijn Hof de Woutertje Pieterse Prijs voor De regels van drie. Andere titels van Marjolijn Hof zijn Moeder nummer nul, Als niemand kijkt, Mijn opa en ik en het varken Oma.

Toon aanbod