Luistervoorbeeld

Keverjongen

SerieKeverjongen deel 1
Auteur M.G. Leonard
Spreker Bas Westerweel
Speelduur 7u 39m 33s
€ 11,99

Beschrijving

De vader van Darkus is spoorloos verdwenen. Hij is voor het laatst gezien in een afgesloten zaal van het natuurhistorisch museum waar hij werkt. De politie staat voor een raadsel en weet niet waar ze hem moeten zoeken. Darkus gaat zelf op onderzoek uit en ontdekt dat zijn vader een gevaarlijke tegenstander had. Een vijand waar Darkus in z’n eentje nooit tegen op kan. Maar onverwacht krijgt hij hulp, eerst van een enorme kever, en dan van honderden andere insecten die vliegend, kruipend, prikkend en bijtend op spectaculaire manier de strijd aangaan.

Keverjongen is het eerste deel van een spannende serie vol humor, echte vriendschap en superslimme insecten. Voor de fans van Roald Dahl en heel veel andere lezers.

Keverjongen #1

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 5 november 2018
ISBN 9789045122540
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 39m 33s
Bestandsgrootte 421 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo M.G. Leonard

M.G. Leonard (1974) is een Engelse auteur. Ze debuteerde in 2016 met Keverjongen (Beetle Boy) en dat werd een wereldwijd succes. Daarna volgde Keverkoningin. Ze is inmiddels begonnen aan een derde boek over Darkus en zijn vrienden. Daarnaast werkt ze voor het National Theatre in Londen. Ze woont in Brighton met haar man en twee zonen.

Toon aanbod