Luistervoorbeeld

Hoe overleef ik met/zonder vrienden?

SerieHoe overleef ik deel 10
Auteur Francine Oomen
Voorlezer Dafne Holtland
Speelduur 4u 19m 25s
€ 9,49

Beschrijving

Wat doet Rosa als haar moeder het (weer) in haar bol krijgt, haar vader zich (weer) niet aan zijn afspraken houdt en haar vriendje zich bedenkt? Gaat ze gillen/schreeuwen/brullen en/of met een kettingzaag zwaaien, of met haar vrienden op vakantie, naar Zuid-Spanje bijvoorbeeld?

Soms vallen dingen mee, soms tegen. Soms blijkt het allervervelendste wat je dacht dat er kon gebeuren, juist het allerbeste te zijn. Het ligt er helemaal aan, wat je er zelf mee doet!

Dit boek gaat over keuzes maken en met krokodillen praten. Over bang zijn en vertrouwen hebben. Over jaloezie, maar vooral over vriendschap.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 8 juli 2019
ISBN 9789045123295
Taal Nederlands
Speelduur 4u 19m 25s
Bestandsgrootte 237 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Francine Oomen
Francine Oomen

Francine Oomen (1960) volgde de Design Academy Eindhoven en debuteerde in 1990 met een boek voor kleuters. Grote bekendheid verwierf ze met de Hoe overleef ik-serie voor oudere kinderen, die diverse malen bekroond werd door de Nederlandse Kinderjury. Van haar hand verschenen eveneens de veelgeprezen jeugdboeken met Lena Lijstje, Ezzie en Sam, Beer en Pip in de hoofdrol. Gek van liefde is haar eerste boek voor volwassenen.

Toon aanbod