Negen Open Armen
Negen Open Armen

Negen Open Armen

Drie zusjes verhuizen met hun vader, oma en vier broers voor de zoveelste keer. In hun nieuwe huis ontdekken ze een graf in de kelder dat iets te maken heeft met hun eigen familiegeschiedenis. Leeftijd: 15+

Auteur

Benny Lindelauf

Spreker

Peggy Vrijens

Speelduur

5 uur 42 min

€ 10,99

Beschrijving

De zusjes Fing, Muulke en Jes verhuizen steeds opnieuw. Deze keer komen ze met hun vader, oma en vier broers in een verwaarloosd huis ver buiten de stad terecht waarin niemand anders wil wonen: het huis van Negen Open Armen.
Muulke weet zeker dat Negen Open Armen vervloekt is, want algauw stapelt zich ramp op ramp. Het lijkt erop dat een nieuw verhuizing niet lang op zich zal laten wachten. Zeker als de zusjes in de kelder een lugubere ontdekking doen: een grafstaan met een geheimzinnige inscriptie.

Deze vondst is het begin van een wonderlijke ontdekkingstocht naar het verleden: een verhaal van zwervers, gifmengers en de verboden liefde van de zigeunerin Nienevee van Boete de Moere en de timmerman Sjar de Kroekesjtop.
De vloek die op het huis rust kan worden verbroken. Maar hoe zit het met de vloek die op hun eigen leven rust: de vloek van het eeuwige verhuizen?

Details

Imprint

Querido

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

7 oktober 2019

ISBN

9789045124445

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 42 min

Bestandsgrootte

471 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Benny Lindelauf (1964) is een Nederlands schrijver van kinderboeken, woonachtig in Rotterdam. Lindelauf studeerde inrichtingswerk aan de Mikojelacademie en dans aan de Theaterschool in Amsterdam. Na te zijn afgestudeerd werkte hij mee aan verschillende (jeugd-)theaterproducties, zowel als acteur als als danser.

In 1998 verscheen zijn eerste boek Omhoogvaldag, waarna nog verschillende andere boeken verschenen. Naast kinderboeken schrijft Lindelauf ook teksten voor jeugdtheatergezelschappen. De historische roman Negen Open Armen is vertaald in zes talen, waaronder Tsjechisch en Koreaans. Ook andere boeken zijn in vertaling verschenen.

Meer auteur Benny Lindelauf Bekijk alles

De hemel van Heivisj

De hemel van Heivisj

Benny Lindelauf

€ 12,99

Meer spreker Peggy Vrijens Bekijk alles

Hand in hand naar dromenland
€ 6,99
Felicity de Vis

Felicity de Vis

Abel Studios

€ 7,99
De lente van Tante Wiebelteen
€ 6,99

Groot verdwijnboek

Maarten Kuipers

€ 11,99