De hemel van Heivisj
De hemel van Heivisj

De hemel van Heivisj

De hemel van Heivisj', het vervolg op 'Negen Open Armen', is een grootse roman over vriendschap en verraad, over collaboratie en verzet.

Auteur

Benny Lindelauf

Spreker

Peggy Vrijens

Speelduur

9 uur 14 min

€ 12,99

Beschrijving

Zuid Limburg, 1938. Fings droom is zojuist in duigen gevallen. In plaats van dat ze mag doorleren voor onderwijzeres, moet ze gaan werken bij de Sigarenkeizer. Het werk stelt niet veel voor: ze wordt oppas van Liesl, het eigenaardige nichtje van de vrouw van haar baas. Maar dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en Liesl blijkt in groot gevaar. De enige die haar kan helpen is Fing. Als het noodlot onafwendbaar lijkt, krijgt Fing op wonderbaarlijke wijze hulp. Niet van mensen maar van een mijnpaard genaamd Heivisj en een stokoude linde. Maar zal de redding op tijd zijn?

Details

Imprint

Querido

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

1 november 2019

ISBN

9789045124452

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 14 min

Bestandsgrootte

761 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Benny Lindelauf (1964) is een Nederlands schrijver van kinderboeken, woonachtig in Rotterdam. Lindelauf studeerde inrichtingswerk aan de Mikojelacademie en dans aan de Theaterschool in Amsterdam. Na te zijn afgestudeerd werkte hij mee aan verschillende (jeugd-)theaterproducties, zowel als acteur als als danser.

In 1998 verscheen zijn eerste boek Omhoogvaldag, waarna nog verschillende andere boeken verschenen. Naast kinderboeken schrijft Lindelauf ook teksten voor jeugdtheatergezelschappen. De historische roman Negen Open Armen is vertaald in zes talen, waaronder Tsjechisch en Koreaans. Ook andere boeken zijn in vertaling verschenen.

Meer auteur Benny Lindelauf Bekijk alles

Negen Open Armen

Negen Open Armen

Benny Lindelauf

€ 10,99

Meer spreker Peggy Vrijens Bekijk alles

Tante Wiebelteen gaat op reis
€ 7,99
De winter van Tante Wiebelteen
€ 6,99
Groot verdwijnboek

Groot verdwijnboek

Maarten Kuipers

€ 11,99
Hand in hand naar dromenland
€ 6,99