Luistervoorbeeld

Wandert

De laatste jongen die naar zijn ouders luisterde
Auteur Yvonne Jagtenberg
Spreker Kees Hulst
Speelduur 2u 49m 43s
€ 9,99

Beschrijving

Wandert wil maar één ding en dat is net als zijn vader artiest worden. Zijn vader ziet dat absoluut niet zitten en wil zelfs niet dat Wandert een instrument leert bespelen. Maar ook zonder instrument maakt Wandert van zijn leven elke dag een vrolijke voorstelling. Hij acteert, tapdanst, improviseert en goochelt zich uit elke ongemakkelijke situatie. En zulke situaties zijn er genoeg met een vader en moeder die er een heel eigen levensstijl op na houden en flink ruzie kunnen maken. Met Wanderts humor worden alle zware dingen licht!

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 27 juli 2021
ISBN 9789045126463
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 49m 43s
Bestandsgrootte 155 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Yvonne Jagtenberg

Yvonne Jagtenberg (1967) illustreerde de afgelopen 15 jaar sinds haar afstuderen aan de kunstacademie in Arnhem. In die tijd werkte ze voor verschillende Nederlandse en buitenlandse uitgeverijen van kinderboeken.

Momenteel werkt ze aan haar zelf geschreven prentenboeken. Yvonne werd gekozen om deel te nemen aan de Dutch Oranges, An Elephant Came By en Dutch Treats: Hedendaagse illustratie uit Nederland, een tentoonstelling van 14 Nederlandse illustratoren die de wereld over reisde. De Arno en Balotje titels zijn vertaald in meer dan 9 verschillende talen. Ze won verschillende prijzen waaronder het Charlotte Köhlerstipendium.

Toon aanbod