Luistervoorbeeld

Hondje

de enige echte
Auteur Yvonne Jagtenberg
Spreker Dieuwertje Blok
Speelduur 50m 10s
€ 9,99

Beschrijving

Hondje is geen merkhondje. Geen ras of soort. Van Hondje is er maar één. Hij is niet groot of klein. Hondje is een groot man in een klein lijf. Hij heeft geen baas of huis. Hondje is de baas over zichzelf. Hij doet wat hij zelf wil. Het liefst iedere dag zijn natte neus achterna. Op zoek naar avontuur en eten! In 'Hondje, de enige echte' leren wij dit kwispelende vrijgevochten hondje beter kennen. We lezen hoe hij gedurende het jaar zijn dagen vult. We kijken hoe hij wandelingetjes maakt en onverwachtse bezoekjes brengt. Gewoon een boek over het leven van Hondje. Het hondje dat voor niets en niemand bang is, behalve voor de hond van de slager.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 21 juli 2020
ISBN 9789045125787
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 50m 10s
Bestandsgrootte 69 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Yvonne Jagtenberg

Yvonne Jagtenberg (1967) illustreerde de afgelopen 15 jaar sinds haar afstuderen aan de kunstacademie in Arnhem. In die tijd werkte ze voor verschillende Nederlandse en buitenlandse uitgeverijen van kinderboeken.

Momenteel werkt ze aan haar zelf geschreven prentenboeken. Yvonne werd gekozen om deel te nemen aan de Dutch Oranges, An Elephant Came By en Dutch Treats: Hedendaagse illustratie uit Nederland, een tentoonstelling van 14 Nederlandse illustratoren die de wereld over reisde. De Arno en Balotje titels zijn vertaald in meer dan 9 verschillende talen. Ze won verschillende prijzen waaronder het Charlotte Köhlerstipendium.

Toon aanbod