Luistervoorbeeld

Het meisje in de trein

Auteur Paula Hawkins
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 12u 20m 59s
€ 11,99

Beschrijving

Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Elke dag hobbelt ze over het spoor, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, en stopt daar altijd voor hetzelfde rode sein. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen persoonlijk kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. Hun leven – in Rachels ogen – is perfect. Een beetje zoals haar eigen leven dat ooit was.

Op een dag ziet ze iets vreemds in hun tuin. De trein rijdt gewoon weer door, maar voor Rachel verandert alles. Niet in staat om het voor zichzelf te houden, stapt ze naar de politie met haar verhaal, wanneer blijkt dat 'Jess' vermist wordt. Hiermee raakt ze niet alleen verwikkeld in de gebeurtenissen die volgen, maar ook in de levens van iedereen die erbij betrokken is. Maar wie is er te vertrouwen? Heeft ze meer kwaad dan goed gedaan door zich met deze zaak te bemoeien?

Details

Uitgeverij A.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 7 juli 2016
ISBN 9789046170304
Taal Nederlands
Speelduur 12u 20m 59s
Bestandsgrootte 678 Mb
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Wat een personages, wat een setting, wat een boek! Het is Alfred Hitchcock voor een nieuwe generatie.' (Terry Hayes, auteur van Ik ben Pelgrim)

Over de auteur
Photo Paula Hawkins
Paula Hawkins

Paula Hawkins (1972) werkte vijftien jaar als journalist voordat ze begon met het schrijven van fictie. Ze werd geboren in Zimbabwe en woonde daar totdat ze in 1989 naar Londen verhuisde. Het meisje in de trein is haar thrillerdebuut waarvan wereldwijd al meer dan 5 miljoen exemplaren zijn verkocht. De filmrechten werden nog voor verschijnen van het boek gekocht door DreamWorks. In 2016 gaat de film in première, met o.a. Emily Blunt in een van de hoofdrollen.

Toon aanbod