Luistervoorbeeld

Een liefde in Rome

Roman
Auteur Mark Lamprell
Voorlezer Julika Marijn
Speelduur 6u 43m 20s
€ 9,49

Beschrijving

De jonge kunstenares Alice reist niet alleen naar Rome voor inspiratie, maar ook voor een laatste avontuur, voordat ze zich settelt met haar verloofde. Bestaat er zoiets als liefde op het eerste gezicht, en zou zij het ooit meemaken? Meg en Alec zijn in Rome voor een romantische vakantie. Die kunnen ze wel gebruiken sinds hun drukke leven met kinderen en carrières het heeft gewonnen van de romantiek. Constance en Lizzie zijn in Rome om de as te verstrooien van Henry, Constances geliefde echtgenoot en Lizzies broer.

Constance en Henry hebben elkaar tientallen jaren geleden leren kennen in Rome, maar Lizzie weet niet wat het echte verhaal is achter die ontmoeting – en welke geheimen hun reis aan het licht zal brengen…

De verteller van dit verhaal is Rome zelf. Een stad met honderden jaren geschiedenis. Een stad waar geliefden elkaar vinden…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 11 oktober 2016
ISBN 9789046170717
Taal Nederlands
Speelduur 6u 43m 20s
Bestandsgrootte 369 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Mark Lamprell
Mark Lamprell

Mark Lamprell (1958) is geboren in Australië en is scenarioschrijver, regisseur en auteur. Hij is co-auteur van de film Babe - Pig in the City en schreef en regisseerde onder andere de prijswinnende film My Mother Frank. Zijn meest recente project is de musical-film Goddess, die hij regisseerde en waarvan hij de co-auteur was.

Zijn eerste boek was The Full Ridiculous. Daarna volgde The Lover's Guide to Rome, dat in het Nederlands werd vertaald als Een liefde in Rome.

Toon aanbod