Luistervoorbeeld

Dochter van Frankrijk

Auteur Carol Drinkwater
Spreker Carolina Mout
Speelduur 11u 32m 48s
€ 9,49

Beschrijving

2015. Sinds haar dochter vier jaar geleden is weggelopen, leeft fotografe Kurtiz Ross in een zelfgekozen isolement, met als enige gezelschap haar camera. Ze geeft zichzelf de schuld van Lizzies verdwijning, en heeft de hoop opgegeven. Totdat er een bericht komt: Lizzie is in Parijs.

1947. De Engelse Charlie leidt na de oorlog in Parijs een eenzaam bestaan. Terugkeren is geen optie, hij is bang om opgepakt te worden als deserteur. Dan ontmoet hij de jonge Marguerite, zij is vastbesloten om het te gaan maken als actrice. Samen vertrekt het stel naar Zuid-Frankrijk, waar Marguerite hoopt op een auditie in Cannes.

2015. Tot haar verbijstering belandt Kurtiz in Parijs in een ongekende situatie van chaos en paniek. Te midden van alle chaos biedt een onbekende dame Kurtiz hulp. Geen van beiden kan voorspellen wat de nacht hun zal brengen. Maar de vriendschap van de oude vrouw, en haar verhaal over haar liefde en verlies in de naoorlogse Provence, zorgen voor een sprankje hoop – en voor een onverwachte band, een nieuw begin…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 23 mei 2018
ISBN 9789046171752
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 32m 48s
Bestandsgrootte 634 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Carol Drinkwater

Carol Drinkwater (1948) werd bekend door haar rol als Helen Herriot in de BBC-serie James Herriot. Als schrijfster kreeg ze wereldwijd succes met haar memoires over de olijfgaard die ze samen met haar man bewoonde in Zuid-Frankrijk.

Toon aanbod