Luistervoorbeeld

Het dal der beloften

De aardkinderen deel 4
SerieDe aardkinderen deel 4
Auteur Jean M. Auel
Voorlezer Dieuwertje Blok
Speelduur 38u 39m 22s
€ 10,99

Beschrijving

'De lezer raakt onherroepelijk in de ban.' (Algemeen Dagblad)

De serie De Aardkinderenvertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. Jean Auels boeken hebben al miljoenen lezers meegevoerd naar de boeiende prehistorische wereld van Ayla en haar tijdgenoten.

Ayla en haar geliefde Jondalar weten dat zij voor elkaar bestemd zijn en verlangen naar een thuis. Ze nemen een moeilijk besluit om de stam van de Mamutiërs te verlaten en gaan op weg naar Jondalars eigen volk. Samen met Wolf en de paarden Whinney en Renner trekken ze de dwars over het Europese continent van 35.000 jaar geleden.

De reis door de prehistorische natuur is schitterend en opwindend, maar vol gevaren. En het is niet alleen de natuur die een bedreiging vormt. Zullen zij ooit Jondalars volk bereiken? Maar Ayla draagt het teken van de Grote Aardmoeder in zich, en haar bestemming gaat veel verder dan zij of Jondalar ooit kan vermoeden...

De Aardkinderen-serie is bekroond met de NS Publieksprijs.

De Aardkinderen #4

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 16 oktober 2018
ISBN 9789046172124
Taal Nederlands
Speelduur 38u 39m 22s
Bestandsgrootte 2123 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De lezer raakt onherroepelijk in de ban.' (Algemeen Dagblad)

Over de auteur
Photo Jean M. Auel
Jean M. Auel

Jean Marie Auel (1936, Chicago) is de auteur van de prehistorische romancyclus De aardkinderen, waarvan in Nederland 1,5 miljoen exemplaren zijn verkocht en wereldwijd meer dan 40 miljoen exemplaren.

Auel werd geboren op 18 februari 1936 als tweede van de vijf kinderen van Martha en Neil Untinen. In 1954 trouwde ze met Ray Bernard Auel en samen kregen ze vijf kinderen. Toen de oudste drie kinderen studeerden en de andere twee nog op school zaten, ontstond bij Auel het idee voor een verhaal, een kort verhaal over een jonge vrouw die leefde tussen mensen die anders zijn, minder ontwikkeld. En die mensen zouden denken dat de jonge vrouw juist anders was. Dit idee was de oorsprong van wat zou uitgroeien tot het wereldberoemde verhaal over Ayla, de vrouw uit de IJstijd. In 1980 verscheen het eerste boek in de romanserie De Aardkinderen: De stam van de holenbeer. Het zesde en laatste deel, Het lied van de grotten, verscheen in 2011.

Toon aanbod