Luistervoorbeeld

Oog om oog

In tegenstelling tot je familie kies je je vrienden zelf. Maar wat als je beste vriend je verraadt?
Auteur Annet Hock, Peter Römer
Voorlezer Peter Römer
Speelduur 7u 21m 58s
€ 15,99

Beschrijving

Al meer dan twintig jaar kennen ze elkaar, de vriendengroep rond jeugdvrienden Sander en Lucas. Vier stellen die lief en leed, zon- en feestdagen met elkaar deelden. En van oudsher minimaal één week per jaar met hun gezinnen naar Schiermonnikoog gingen – de ouders in het grote huis, de kinderen in tentjes in de tuin. Toen de kinderen eenmaal het huis uit waren werd de vriendschap minder vanzelfsprekend. Ze zagen elkaar nog wel, maar de banden werden minder hecht.

Uit nostalgie besluiten de acht nog eenmaal terug te keren naar de goede oude tijd. Maar het is niet meer hetzelfde. De onderlinge verhoudingen zijn veranderd, er is veel gebeurd. En wat een vrolijke reünie op Schiermonnikoog had moeten zijn, loopt uit op een drama. Want het verraad dat een kwarteeuw jaar geleden plaatsvond, vindt eindelijk zijn uitweg…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 16 juli 2019
ISBN 9789046172230
Taal Nederlands
Speelduur 7u 21m 58s
Bestandsgrootte 405 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Annet Hock
Annet Hock

Annet Hock (1960) werkts sinds 1998 als zelfstandig trainer/coach in haar eigen bedrijf. Zij is al meer dan dertig jaar getrouwd met Peter Römer en ze hebben samen vier kinderen grootgebracht. En nu ik! is hun eerste boek samen.

Toon aanbod