Bedrog
Bedrog

Bedrog

'Bedrog' is deel 2 in de Hanna Vermeer-serie van Peter Römer. Een succesvolle televisieproducente wordt vermoord. Is het een cover voor alle misstanden binnen de televisiewereld?

Serie

Hanna Vermeer deel 2

Auteur

Peter Römer

Spreker

Gaby Milder

Speelduur

9 uur 6 min

€ 12,99

Beschrijving

Bedrog is deel 2 in de Hanna Vermeer-serie van Peter Römer. De succesvolle televisieproducente Irene Bisschof wordt vermoord aangetroffen in haar woning. Tijdens haar zoektocht naar de toedracht van de moord, stuit rechercheur Hanna Vermeer op een netwerk van Bekende Nederlanders, waarin financiële misstappen onder het tapijt worden geveegd en de adviezen van een medium met dubieuze reputatie belangrijker zijn dan de harde feiten. Het verleden van Irene Bisschof blijkt allesbehalve brandschoon te zijn. Hanna Vermeer komt erachter dat Irene bovendien niet erg geliefd was bij haar medewerkers én bij haar dochter. Maar waar moet ze beginnen met zoeken in deze piramide van verdachten? Ondertussen moet Hanna zelf zien af te rekenen met een onbekende stalker wiens onbeantwoorde liefde omslaat in haat.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

23 juni 2022

ISBN

9789026163012

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 6 min

Bestandsgrootte

500 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Peter Römer is acteur, regisseur en schrijver. Hij schreef een aantal toneelstukken, hoorspelen en vele televisieseries. Van 1990 tot 2010 was hij producent drama bij Endemol Nederland. Daar bedacht en produceerde hij comedy- en dramaseries waaronder het zeer populaire Baantjer. Na de dood van Appie Baantjer zette Peter Römer de Baantjer boekenserie succesvol voort. Samen met zijn vrouw Annet Hock schreef hij een aantal thrillers en solo de bestseller Een meesterstuk. De serie met rechercheur Hanna Vermeer in de hoofdrol kent drie delen: Chantage, Bedrog en Supernova.

Meer auteur Peter Römer Bekijk alles

Supernova

Supernova

Peter Römer

€ 12,99
Chantage

Chantage

Peter Römer

€ 12,99
Een meesterstuk

Een meesterstuk

Peter Römer

€ 11,99
Oog om oog

Oog om oog

Annet Hock, Peter Römer

€ 9,99

Meer spreker Gaby Milder Bekijk alles

Schaduwkant
4.0

Schaduwkant

Sophie Wester

€ 11,99
Menopauze

Menopauze

Herman Depypere, Sofie Vanherpe

€ 12,99
Liefdesbang

Liefdesbang

Hannah Cuppen

€ 17,50
Alles voor haar

Alles voor haar

Corina Dekker

€ 12,95