Luistervoorbeeld

Supernova

SerieHanna Vermeer deel 3
Auteur Peter Römer
Spreker Gaby Milder
Speelduur 9u 23m 5s
€ 12,99

Beschrijving

Supernova is deel 3 in de Hanna Vermeer-serie van Peter Römer.

Wanneer het dode lichaam van Youri Paardekoper wordt gevonden komt rechercheur Hanna Vermeer er al snel achter dat het niet om een natuurlijke dood gaat. Wie wilde deze in zichzelf gekeerde jongen dood hebben, en waarom eigenlijk? De zaak krijgt veel media-aandacht als blijkt dat Youri de zoon is van Hans Paardekoper, een vermaard dj en tieneridool in de begintijd van de commerciële tv. Hoe dieper Hanna in de zaak duikt, hoe meer onfrisse zaken er boven tafel komen en hoe meer mensen onderling verbonden blijken te zijn door een verleden waarin grenzen straffeloos overschreden werden en in de roes van drank en drugs bewonderende tienermeisjes een makkelijk slachtoffer vormden.

Supernova heeft een grote actualiteitswaarde gezien alle beschuldigingen van seksueel- en machtsmisbruik aan het adres van prominente artiesten, o.a. nav de onthullingen in BOOS van Tim Hofman waarin misstanden bij The Voice of Holland aan de kaak werden gesteld.

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 30 juni 2022
ISBN 9789026163029
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 23m 5s
Bestandsgrootte 515 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Peter Römer

Peter Römer (1952) is acteur, regisseur en schrijver op het gebied van radio, televisie en het toneel. Hij is al meer dan dertig jaar getrouwd met Annet Hock en ze hebben samen vier kinderen grootgebracht. En nu ik! is hun eerste boek samen.

Toon aanbod