Supernova
Supernova

Supernova

'Supernova' is deel 3 in de Hanna Vermeer-serie van Peter Römer. Rechercheur Hanna Vermeer onderzoekt een moord binnen de mediawereld. Steeds meer onfrisse zaken komen boven water.

Serie

Hanna Vermeer deel 3

Auteur

Peter Römer

Spreker

Gaby Milder

Speelduur

9 uur 23 min

€ 12,99

Beschrijving

Supernova is deel 3 in de Hanna Vermeer-serie van Peter Römer.

Wanneer het dode lichaam van Youri Paardekoper wordt gevonden komt rechercheur Hanna Vermeer er al snel achter dat het niet om een natuurlijke dood gaat. Wie wilde deze in zichzelf gekeerde jongen dood hebben, en waarom eigenlijk? De zaak krijgt veel media-aandacht als blijkt dat Youri de zoon is van Hans Paardekoper, een vermaard dj en tieneridool in de begintijd van de commerciële tv. Hoe dieper Hanna in de zaak duikt, hoe meer onfrisse zaken er boven tafel komen en hoe meer mensen onderling verbonden blijken te zijn door een verleden waarin grenzen straffeloos overschreden werden en in de roes van drank en drugs bewonderende tienermeisjes een makkelijk slachtoffer vormden.

Supernova heeft een grote actualiteitswaarde gezien alle beschuldigingen van seksueel- en machtsmisbruik aan het adres van prominente artiesten, o.a. nav de onthullingen in BOOS van Tim Hofman waarin misstanden bij The Voice of Holland aan de kaak werden gesteld.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

30 juni 2022

ISBN

9789026163029

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 23 min

Bestandsgrootte

515 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Peter Römer is acteur, regisseur en schrijver. Hij schreef een aantal toneelstukken, hoorspelen en vele televisieseries. Van 1990 tot 2010 was hij producent drama bij Endemol Nederland. Daar bedacht en produceerde hij comedy- en dramaseries waaronder het zeer populaire Baantjer. Na de dood van Appie Baantjer zette Peter Römer de Baantjer boekenserie succesvol voort. Samen met zijn vrouw Annet Hock schreef hij een aantal thrillers en solo de bestseller Een meesterstuk. De serie met rechercheur Hanna Vermeer in de hoofdrol kent drie delen: Chantage, Bedrog en Supernova.

Meer auteur Peter Römer Bekijk alles

Bedrog

Bedrog

Peter Römer

€ 12,99
Chantage

Chantage

Peter Römer

€ 12,99
Een meesterstuk

Een meesterstuk

Peter Römer

€ 11,99
Oog om oog

Oog om oog

Annet Hock, Peter Römer

€ 9,99

Meer spreker Gaby Milder Bekijk alles

Schaduwkant
4.0

Schaduwkant

Sophie Wester

€ 11,99
Menopauze

Menopauze

Herman Depypere, Sofie Vanherpe

€ 12,99
Liefdesbang

Liefdesbang

Hannah Cuppen

€ 17,50
Alles voor haar

Alles voor haar

Corina Dekker

€ 12,95