Luistervoorbeeld

Zijn laatste wil

Een Inspecteur Lynley-mysterie
SerieInspecteur Lynley-mysterie deel 12
Auteur Elizabeth George
Voorlezer Dieuwertje Blok
Speelduur 26u 27m 2s
€ 10,99

Beschrijving

Deborah St James is verbijsterd wanneer ze op een stormachtige avond de broer van een oude vriendin uit Amerika op haar stoep aantreft. Helemaal wanneer hij haar vertelt dat zijn zus op het Engelse kanaaleiland Guersney is opgepakt wegens moord.

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 3 augustus 2019
ISBN 9789046172476
Taal Nederlands
Speelduur 26u 27m 2s
Bestandsgrootte 1453 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Haar beste blijft In de ban van bedrog. George schetst prachtig hoe tegengestelde belangen binnen een geïsoleerde gemeenschap kunnen leiden tot moord en doodslag. *****" (Vrij Nederland Detective & Thrillergids)

"Over 'Waar rook is': Georges krachttoer van meer dan 500 pagina's (met en passant het liefdesleven van Lynley en Helen, en Barbara Havers' schoorvoetende contacten met de buren) is fascinerend, boeiend en ontroerend, een meesterwerk. En dat geldt ook voor In handen van de vijand." (Vrij Nederland)

"Over 'In de ban van bedrog': Het is weer indrukwekkend te lezen hoe George zich een weg heeft kunnen banen naar het hart van haar tweede land, naar de zeden, gewoonten en taal. Daarom past haar die kroon, die altijd Engels bezit is geweest, zo goed." (De Volkskrant)

"Over 'In volmaakte stilte': De schrijfster eindigt met een forse cliffhanger die zeer nieuwsgierig maakt naar het vervolg. Elizabeth George is weer in topvorm." (Crimezone.nl)

Over de auteur
Photo Elizabeth George
Elizabeth George

Elizabeth George (1949) is de auteur van negentien thrillers in de Inspecteur Lynley-reeks. Daarnaast schreef ze de spannende 4-delige crossoverserie Het Fluistereiland.

George begon op haar zevende al met schrijven. Na haar studie Engels en een master in psychologie werkte ze als docent Engels en als remedial teacher. Haar eerste boek, Totdat de dood ons scheidt verscheen in 1988. Vanaf dat moment wijdde ze zich volledig haar aan schrijverschap. En met succes, want haar werk werd bekroond met talloze awards, zoals Anthony Award, de Agatha Award en Le Grand Prix de Littérature Policière. Veel van haar boeken zijn door de BBC bewerkt tot tv-films of -series, die ook in Nederland en Vlaanderen zijn uitgezonden.

Toon aanbod